Home Region „STIŽE MI MNOGO PORUKA“ Stanivukovića pitali ima li djevojku i OVO je...

„STIŽE MI MNOGO PORUKA“ Stanivukovića pitali ima li djevojku i OVO je njegov odgovor!

63
0

„STIŽE MI MNOGO PORUKA“ Stanivukovića pitali ima li djevojku i OVO je njegov odgovor!

„Kako se ono kaže ’Jesam zauzet, ali nisam oduzet’“, kaže gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, odgovarajući na pitanje da li ima djevojku.

Dodaje da mu stiže mnogo poruka od djevojaka, da to ne krije i uvijek na njih odgovori.

– Ja sam lijepo vaspitan i kulturan, a i ne valja da čovjek bude nepristupačan. Dosad nisam znao, ma nisam mogao ni da sanjam, koliko djevojke zanimaju problemi kanalizacije, vodovoda i puteva. Brinu gdje nema rasvjete i zainteresovane su za probleme lokalne zajednice. Sve ću ja to riješiti jedno po jedno, naravno. Mogu vam reći da djevojke iz Banjaluke nikad kao sada nisu bile više uključene u lokalne probleme – uz osmijeh priča Stanivuković za portal Nova.rs.

Osim politike, porodičnih vrijednosti i ljubavi prema Banjaluci, prvi čovjek ovog grada, zaljubljenik je u sport, ali je i vjernik.

Tako je spojio dvije ljubavi u činu plivanja za bogojavljenski krst, koji će, kako se nada, ove godine i izvesti.

– Za plivanje za bogojavljenski krst izvlači se 33 plivača. Nadam se da ću ove godine i ja biti izvučen. Želja mi je da plivam za Bogojavljenje. Uvijek je gradonačelnik bio u tom protokolu, a ja neću da budem u protokolu, želim da učestvujem. Isto tako kad budu maratoni, neću da presjecam vrpce, nego da trčim. Inače redovno treniram. I trener mi je rekao da se poslije treninga uvijek istuširam hladnom vodom, da se tako navikavam i pripremim za plivanje za krst – kaže Stanivuković. novi.ba

Previous articleEvo kako je izgledao potres u Banjoj Luci 1969. godine.. Jačine 8 stupnjeva po Mercallijevoj, ili 6 stupnjeva po Richterovoj ljestvici.. (VIDEO)
Next articleISPOVJEST DANA: “Sestra me užasno povrijedila, došla je kod mene u Njemačku…”