Home Magazin Showbizz POGLEDAJTE KAKO JELENA KARLEUŠA PROSLAVLJA BOŽIĆ: Objavila sliku sa kćerkama, ali svi...

POGLEDAJTE KAKO JELENA KARLEUŠA PROSLAVLJA BOŽIĆ: Objavila sliku sa kćerkama, ali svi gledaju u jedan detalj! VIDITE LI ŠTA JE NEOBIČNO?

79
0

POGLEDAJTE KAKO JELENA KARLEUŠA PROSLAVLJA BOŽIĆ: Objavila sliku sa kćerkama, ali svi gledaju u jedan detalj! VIDITE LI ŠTA JE NEOBIČNO?

Pravoslavni vjernici ove godine Božić proslavljaju u krugu porodice i uz bogatu trpezu, poštujući ranije navedene epidemiološke mjere. Pjevačica Jelena Karleuša podijelila je i dio atmosfere iz svog doma.

Na slici sa kćerkama Atinom i Nikom pjevačica je pokazala i neizostavnu božićnu česnicu. I dok su njene kćerke pozirale u opuštenoj varijanti, Jelena je obukla elegantnu haljinu, a svi su primijetili kako je pjevačica dodatno smršala i izgleda bolje nego ikada.

Najveći broj ljudi će neizostavno u hljeb staviti novčić, jer se vjeruje da donosi novac i sreću, kao i parče badnjaka, koji onome ko odlomi parče sa njim donosi plodnost i dobro zdravlje, a iz istog razloga stavlja se i dren.

Duško Tošić je objavio na svom Instagram profilu i čestitku za Božić. novi.ba

Previous articleDRAGANA MIRKOVIĆ OTVORILA VRATA LUKSUZNOG DVORCA, ZAVIRITE U OVU RASKOŠ: Od bogate dekoracije zastaje dah! (FOTO)
Next articleDLAKE ĆE NESTATI ZA TREN OKA: Napravite domaći sapun za depilaciju, koža će biti glatka i svilenkasta!