Home Region Mlada stjuardesa monstruozno si*ovana i ubijena nakon proslave Nove godine, optuženo 11...

Mlada stjuardesa monstruozno si*ovana i ubijena nakon proslave Nove godine, optuženo 11 muškaraca!

55
0

Mlada stjuardesa monstruozno si*ovana i ubijena nakon proslave Nove godine, optuženo 11 muškaraca!

Jedanaest je muškaraca optuženo za grupno silovanje i ubojstvo nakon što je 23-godišnja stjuardesa Kristina Anđelika Dasera (Christine Angelica Dacera) pronađena mrtva u kadi u hotelu na Filipinima, piše Daily Mail. Dasera je prošle sedmice s kolegama doputovala u luksuzni hotel City Garden u gradu Makatiju kako bi proslavila Novu godinu.

Dan poslije slavlja, Daserin kolega Romel Galida (Rommel) probudio se oko 10 sati te uočio da je ona u kadi. Misleći da Dasera spava, Galida ju je pokrio dekom te se vratio na spavanje. Kada se Galida nakon nekoliko sati ponovno probudio, uočio je da Dasera bez svijesti te da je poplavila.

Galida je potom pozvao hitnu pomoć te je svojoj kolegici dao umjetno disanje no ona nije reagirala. Hitna ju je odvezla u bolnicu u Makatiju, međutim doktori joj nisu mogli pomoći i proglašena je mrtvom.

Istražitelji trenutno čekaju nalaz obdukcije, ali su rekli da su na Daserinim bedrima i koljenima pronašli masnice i porezotine. Rekli su i da postoje indikacije da je bila žrtvom seksualnog nasilja.

Lokalni mediji pišu da je policija za silovanje i ubojstvo optužila 11 muškaraca koji su u boravili hotelskim sobama koje su bile odmah pored Dasere. Načelnik policijske uprave Grada Makatija Harold Depositar rekao je da su optužbe provizorne jer se čekaju nalazi obdukcije. Tri optužena muškarca već su se predala policiji, a osmero ih je još na slobodi. Istraga ovog slučaja još uvijek traje. bh-index.info

Previous articleKADA VIDITE OVO, ZAUVIJEK ĆETE SPAVATI U ČARAPAMA: Doktori otkrili tajnu!
Next articleImunolozi upozoravaju: Ostavite se alkohola ako se mislite cijepiti protiv korone – evo na koliko!