Home Magazin Showbizz Đoganijeva pokazala prve poklone za njenu nasljednicu: Evo šta je i od...

Đoganijeva pokazala prve poklone za njenu nasljednicu: Evo šta je i od koga dobila Lunina beba!

60
0

Đoganijeva pokazala prve poklone za njenu nasljednicu: Evo šta je i od koga dobila Lunina beba!

Luna Đogani i njen vjerenik Marko Miljković čekaju svoje prvo dijete, a nedavno su saznali da će dobiti djevojčicu za koju pokloni već pristižu. Naime, Đoganijeva je na svom Instagram profilu pokazala poklon od svoje sestre Blankice, a ono što je buduća tetka izabrala za bebu oduševilo je Lunu.

– Stžu nam prvi poklončići za Miu! Blankica nas je obradovala – napisala je Luna i dodala emotikon srca, a u pitanju je garderoba, minijaturne haljine, čarape i kape u nježnim tonovima.

Kao što je poznato, iako su imali više opcija, Marko i Luna odlučili su da svojoj nasljednici daju ime Mia, što je ranije otkrio Gagi, a sada i potvrdila Đoganijeva.

– Znam da će biti moja mezimica i da ću je razmaziti. Dogovorili smo se da ime bude Mia pošto se to oboma dopada. Ako u budućnosti dobijemo dječaka zvaće se Luka. Moja mama je oduševljena što će dobiti još jednu unuku, ona nam je prva čestitala. Gagi (prim.aut. Đogani) je presrećan… Sada je najbitnije da Luna izgura trudnoću najbolje što može – rekao je tada Gagi. Telegraf.rs

Previous articleKo ste vi da mi pametujete? Darko Lazić odgovorio na optužbe da se veseli nakon gubitka oca!
Next articleAleksandra Prijović iznenadila novim izgledom: Ispijeni obrazi, blijeda faca, kost i koža! Šta joj se desilo? (Foto)