Home Magazin Showbizz Ovo je JEDINA SLIKA OCA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA, osuđen je na DOŽIVOTNU ROBIJU:...

Ovo je JEDINA SLIKA OCA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA, osuđen je na DOŽIVOTNU ROBIJU: Evo šta se desilo KOBNE NOĆI kad su ga odveli (FOTO)

86
0

Ovo je JEDINA SLIKA OCA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA, osuđen je na DOŽIVOTNU ROBIJU: Evo šta se desilo KOBNE NOĆI kad su ga odveli (FOTO)

Mladi Kristijan pošao je očevim stopama. Još kao maloljetnik je služio kaznu u popravnom domu, nakon što su se njegov drug Milorad Ulemek Legija i on potukli sa grupom mladića u centru grada. Sa šesnaest godina je prvi put “zaglavio” u Centralnom zatvoru, a već sa nepunih dvadeset u kafani “Boleč” tukao pepeljarom.

O svom ocu Kristijan je u jednom intervjuu izjavio sljedeće:

“Kakva je to sudbina da se začnem iz jednog jedinog pokušaja svoga oca da napravi sina i iste noći biva odveden na doživotnu robiju. Cijela ova situacija nagovještava tok nevjerovatnih događaja jednog života, mog života. Zapravo moja majka je te ‘69 godine bila trudna sa mojom sestrom koju je rodila na Bogojavljanje 19. januara i baš neposredno nakon porođaja, moj otac koji je baš u to vrijeme bio pod potjernicom zbog oružane pljačke sa smrtnim ishodom, valjda sujetno ljut što nije dobio sina, tek svežu majku oplodi i istog jutra biva uhapšen i odveden na doživotnu robiju. balasevizam.novi.ba

Previous article(VIDEO) ISAK DIGAO ŽIRI NA NOGE, A ČEKAJTE DA ČUJETE NJEGOVU SESTRU: Zove se Ena, a glasom će vas očarati!
Next articleSve više zemalja u svijetu uvodi Covid pasoše: Koji su uslovi za njihovo dobijanje