Home Region OVO JE DJEČAK (12) KOJI JE SINOĆ STRADAO U JEZIVOM NALETU AUDIJA...

OVO JE DJEČAK (12) KOJI JE SINOĆ STRADAO U JEZIVOM NALETU AUDIJA SMRTI: Sirota majka kao da je predosjetila, odmah pošla da ga traži…

68
0

OVO JE DJEČAK (12) KOJI JE SINOĆ STRADAO U JEZIVOM NALETU AUDIJA SMRTI: Sirota majka kao da je predosjetila, odmah pošla da ga traži…

Sinoćna stravična nesreća u Nišu dobila je jutros šokantan preokret i to zao da gori ne može biti. Druga žrtva stravične saobraćajne nesreće, koja se sinoć dogodila na Bulevaru Medijana u Nišu, nije devojka nego dvanaestogišnji dječak Andrej P. Mališana, koji je išao trotoarom, svojim vozilom “audi” beogradskih tablica pokosio je Beograđanin N. S. (19), a od siline udarca ga je prebacio preko ograde niškog vodovoda.

Kako Kurir saznaje, majka nesrećnog dječaka kao da je predosjetila – sva izbezumljena došla je na mesto stravične nesreće za koju se vijest odmah pronijela Nišom jer je mislila da je on među poginulima pošto je nestao u isto vrijeme i na istom mjestu. Pošto je objavljeno da je na tom mjestu poginula djevojka, ona je nastavila da ga traži misleći da je iz nekog razloga nestao i ne sluteći da je preminuo na samo nekoliko metara odatle.

Sirota majka odmah je podigla uzbunu na mrežama, prijavila policiji i pošla da ga traži čim ga nije bilo da se vrati iz prodavnice… Dječak je poginuo na mestu a do zabune i prve informacije da je na mjestu poginula djevojka došlo je jer je dječak imao dužu kosu. Naime, dečak je išao do tržnog centra da bi prema jednoj verziji kupio punjač, a prema drugoj hranu za psa – i vraćao se kući kada je udaren kolima. Smrtno je stradao na licu mjesta.

Pošto se dugo nije vraćao majka je pošla da traži sina. Njegov nestanak je kasnije prijavila i policiji, pišu Novosti. Iako je prvobitno javljeno da je u nesreći poginula djevojka, nakon identifikacije tela ustanovljeno je da je u pitanju dječak, a zabuna je nastala zato što je mališan imao dugu kosu. U istoj nesreći teško je povređen još jedan pješak, četrdesetosmogodišnji D.I, koji je preminuo po prijemu u nišku bolnicu.

Tako je saobraćajna nesreća koja se sinoć desila u Nišu odnijela život 12-godišnjeg dječačića – a tijelo sina za kojim je majka tragala cijelu noć pronađeno je u blizini mjesta nesreće.

Prema izjavama očevidaca, audi se Bulevarom Medijana kretao iz pravca tržnog centra kada je skrenuo sa kolovoza i pokosio pješake koji su bili na trotoaru. Prema nezvaničnim informacijama, Beograđanin je došao u Niš da bi praznike proveo kod rođaka. U trenutku nesreće nije bio u alkoholisanom stanju. Policija je potvrdila događaj i saopštila da se sve okolnosti događaja utvrđuju.

Prema izjavama očevidaca, „audi“ se Bulevarom Medijana kretao iz pravca tržnog centra „Stop šop“ kada je skrenuo sa kolovoza i pokosio pešake. Očevici kažu da je prizor bio stravičan da su pešaci od siline udarca preletjeli preko ograde kraj puta.

– Vozio je veoma brzo, proklizao i udario prvu žrtvu – dečaka koju je prebacio preko ograde niškog vodovoda. Čuo sam da je žrtva na licu mjesta ostala mrtva – kazao je jedan Nišlija koji se zatekao na mjestu nesreće. (Kurir.rs)

Previous articleUHAPŠEN VOZAČ AUDIJA SMRTI: On je osumnjičen za tešku nesreću sinoć SA DVOJE POGINULIH! EVO KOGA JE POLICIJA UHAPSILA!
Next articleSeizmolog iz Turske: Hrvatski zemljotres imao je DVA PREDZNAKA!