Home Magazin Showbizz MITAR MIRIĆ ČUO KAKO GA JE ĐANI OCRNIO: Pevač je ovako odbrusio...

MITAR MIRIĆ ČUO KAKO GA JE ĐANI OCRNIO: Pevač je ovako odbrusio KOLEGI!

82
0

MITAR MIRIĆ ČUO KAKO GA JE ĐANI OCRNIO: Pevač je ovako odbrusio KOLEGI!

Nakon što je Radiša Trajković Đani svog starijeg kolegu Mitra Mirića nazvao budalom čija karijera je propala, vremešni folker nije mu ostao dužan.

Mitar nije krio razočaranje zbog uvreda koje je Đani uputio na njegov račun, ali kako je istakao, ne žali da uzvraća istom merom budući da je zadovoljan svojim životom i da se za razliku od svog mlađeg kolege ne bavi tuđim karijerama.

“Šta bih mogao da kažem osim da je najbolje ne govoriti ništa i ne nastavljati se na ono ružno. Ovo je vreme kada svako za svakog može da kaže bilo šta, ali oduvek se vodim onom da nije važno šta se kaže nego ko kaže”, iskren je folker koji posle svega nema lepo mišljenje o Trajkoviću.

“Sasvim je dovoljno da kažem da Đaniju priliči to što izgovara i sasvim, ali sasvim ide uz njega da upućuje uvrede na račun kolega. Bilo bi glupo zamarati se tim stvarima budući da to ne govori o meni već isključivo o njemu i nemam vremena da razmišljam o tome šta taj čovek izgovara, a kamoli da se sa njim nastavljam”, zaključuje folker.

Podsetimo, Đani i Mitar Mirić su proletos uhapšeni jer su boravili u baru jednog hotela za vreme policijskog časa, a nedavno je Trajković objasnio zbog čega smatra da je karijera njegovog kolege propala. Kurir.rs/K.Đ/Alo

Previous article(VIDEO) RASULO! NADEŽDA SKOČILA NA MILJANU I MARIJU KULIĆ: Pljušte najgore UVREDE, čuvari ih drže da se ne POTUKU!
Next articleDA LI TREBA DA SE VAKCINIŠU ONI KOJI SU PRELEŽALI KORONU? Iz Agencije za lekove stigla važna preporuka!