Home Region Milorad Dodik izlazi iz bolnice nakon 16 dana borbe sa koronom…

Milorad Dodik izlazi iz bolnice nakon 16 dana borbe sa koronom…

62
0

Milorad Dodik izlazi iz bolnice nakon 16 dana borbe sa koronom…

Prema odluci konzilijuma ljekara Univerzitetskog kliničkog centar Republike Srpske, nakon 16 dana borbe sa oboljenjem Covid-19, predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik bit će danas otpušten na kućno liječenje.

”Zbog velike zainteresiranosti Milorad Dodik će se nakon otpusta obratiti medijima i javnosti i Republike Srpske kako bi podijelio svoja iskustva o dvonedjeljnom liječenju u našoj ustanovi i kako bi iskazao zahvalnost zdravstvenim radnicima koji se već deset mjeseci bore sa novim korona virusom”, priopćeno je iz UKC RS.

Izjave za medije Milorada Dodika i generalnog direktora Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske prof. dr Vlade Đajića planirane su u holu Centralnog medicinskog bloka u 12:00 sati.

Podsjećamo, Dodik je 21. decembra primljen na UKC RS-a zbog obostrane upale pluća, a kasnije mu je potvrđen i pozitivan test na koronavirus. Nedavni test na koronavirus je bio negativan. novi.ba

Previous articleSeizmolog iz Turske: Hrvatski zemljotres imao je DVA PREDZNAKA!
Next articleSUZANA JOVANOVIĆ POKAZALA KĆERKU koja je PRAVA LJEPOTICA: Popovićeva mezimica blista, ne zanima je estrada, već FAKULTET!