HOROSKOP ZA 3 NAJPOPULARNIJE PJEVAČICE U SRBIJI: Astrolog otkriva šta čeka Brenu, Cecu i Draganu u 2021. godini!

Showbizz

HOROSKOP ZA 3 NAJPOPULARNIJE PJEVAČICE U SRBIJI: Astrolog otkriva šta čeka Brenu, Cecu i Draganu u 2021. godini!

Koliko nas sve zanima da pročitamo šta nam horoskop predviđa za novu 2021. godinu, toliko interesovanja budi i život poznatih ličnosti! Za tri popularne pjevačice, mini horoskop je izdradila Ružica Kantar, koja je za Kurir ispričala šta zvijezde predviđaju Ceci Ražnatović, Dragani Mirković i Lepoj Breni za 2021. godinu.

Ceca Ražnatović – U septembru veza:

Za Cecu je ovo godina tranzicije, razrješenja svih karmičkih dugova, porodičnih i ljubavnih. Treba da se okrene sebi i da do kraja 2021. postane samo svoja, bez ikakve odgovornosti prema bližnjima. U februaru će osjetiti da iz tih stega mora otići, buđenje je na njenom pragu.

Nova pjesma donosi uspjeh u poslu, a u periodu od septembra pa do kraja godine sudbina uvodi muškarca u njen život. Sve arapske zemlje i zemlje drugih religija biće joj interesantne, obilaziće ih i upoznavati.

Dragana Mirković – Partnerski odnosi na ispitu:

Draganini partnerski odnosi su na ispitu. Koliko god se trudila da bude najbolja supruga, imaće osjećaj da je sama. Partner neće imati dovoljno vremena za nju. Kod njega će biti prisutan stres zbog posla. Ona mora da se posveti svom duhovnom stanju, a i da povede računa o zdravlju. Želja za mirom i harmonijom remeti njen san.

Putovanja u daleke zemlje zbog poslovne ponude su tu. Imaće svoj patent ili proizvod. Kupovina još neke nekretnine, ali u našoj zemlji, nešto je što će je učiniti srećnom.

Lepa Brena – Stiže unuka:

Kod Brene će biti izuzetno pojačane emocije prema porodici. Međutim, i tu će doći do razilaženja, i to u vezi s nekom podjelom imovine. Imaće težak odnos sa starijim djetetom – koliko god se ona trudila, stavovi i razmišljanja se u potpunosti razlikuju.

Biće još jedna svadba u njenom domu, a i dolazak djevojčice na svijet. Njena želja biće da živi u zemlji koja je u blizini. Novi posao, nova ideja i veliko iznenađenje za nas. Što se emocija tiče, trebalo bi da povuče ručnu da ne bi one uticale na njeno zdravlje. Sledi joj razočarenje u bliske prijatelje, a otkriće i neke tajne. novi.ba