(VIDEO) Ko je mladi pevač koji je RASPLAKAO Karleušu, bacio Bosanca NA KOLENA i naveo Mariju da mu ponudi SARADNJU?

Muzika

(VIDEO) Ko je mladi pevač koji je RASPLAKAO Karleušu, bacio Bosanca NA KOLENA i naveo Mariju da mu ponudi SARADNJU?

Pre dva dana u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” na sceni desila magija, zahvaljujući mladom takmičaru.

Fantastičan duel između Hanada Džehverovića i Isaka Šabanovića, pokazao je neverovatne muzičke sposobnosti ovih mladih momaka, kao i snagu prijateljstva i uzajamnu podršku.

Kada je na scenu izašao Isak Šabanović iz Bijelog Polja, svojom pojavom odmah je izazvao simpatije publike i žirija. Pustio je svoj raskošni glas i zapevao prvu pesmu “Stipu Gatibo”, koju izvodi Mladen Vojičić Tifa, i bilo je jasno da je nova zvezde na muzičkoj sceni rođena.

Posle prvog stiha, Isak je dobio 5 glasova od strane žirija i podigao sve na noge. Drugom pesmom, od Željka Bebeka “Oprosti mi što te volim”, potvrdio je svoju veličinu, umeće i talenat.

Njegova izvedba bacila je Dragana Stojkovića Bosanca na kolena, rasplakala Jelenu Karleušu, a Mariju Šerifović naterala je na odluku da mu ponudi da zajedno snime duet

Emocija koju Isak prenosi kroz svoju muziku je posebna i magična, a kada na sve to dodate i šmekerski pogled i stav, onda je jasno da je zvezda rođena. Rok scena u budućnosti neće imati brige i verujemo da će se vratiti na velika vrata, zahvaljujući ovakvim ljudima. srbijadanas.com