ŠUŠKALO SE DA SU PEVAČI UZIMALI NOVAC ZA OTKAZANE NASTUPE: Evo šta kaže menadžer Rade Manojlović! Za nju NEMA ZIME!

Showbizz

ŠUŠKALO SE DA SU PEVAČI UZIMALI NOVAC ZA OTKAZANE NASTUPE: Evo šta kaže menadžer Rade Manojlović! Za nju NEMA ZIME!

Pevači ove godine prvi put nisu nastupali za doček Nove godine, a u javnosti se šuškalo da su pojedini ipak uzimali novac unapred, dok se još postavljalo pitanje da li će dočeka biti.

Saša Đurić, menadžer Rade Manojlović, kaže da ova pevačica nije unapred uzela novac za nastup.

“Teška godina iza nas, ali gledamo već 2021, ima indicija da će se već od marta nešto desiti. Evropa je stala, Srbija nije, kad god je bilo dozvoljeno ovde se najviše radilo, pevači su najviše radili. Nadam se da će Srbija prva i krenuti sada. Moja pevačica je Rada Manojlović, nije uzela novac za Novu godinu, sad ćemo ovaj doček da prebacimo za sledeći doček”, rekao je on, pa dodao:

“Mi nismo uzimali novac, jer nismo želeli da budemo nekorektni prema tim ljudima. Nova godina se prodavala i za Radu i za Peđu i za druge zvezde, ali su organizatori verovatno vraćali novac ljudima. Mi nismo uzimali novac od organizatora. Ista cena će biti i za 2022. Radili smo do marta. Rada peva već godinama i kod nje nema zime, ja garantujem za nju. Ona je ovo vreme iskoristila da bude u svom zavičaju sa ocem i sestrom. Kurir.rs/K.Đ/Pink