Home Region Policijski komesar otkrio nove detalje istrage: Vikendica u kojoj je kod Posušja...

Policijski komesar otkrio nove detalje istrage: Vikendica u kojoj je kod Posušja stradalo osmero mladih nije unajmljena nego posuđena!

80
0

Policijski komesar otkrio nove detalje istrage: Vikendica u kojoj je kod Posušja stradalo osmero mladih nije unajmljena nego posuđena!

Sve upućuje na nesretan slučaj, kazao je komesar MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona Milan Galić govoreći o tragediji kod Posušja gdje je u novogodišnjoj noći stradalo osmero mladih.

– Vikendica nije unajmljena nego posuđena. Oni su sa sobom, prema informacijama kojima mi raspolažemo, donijeli taj agregat. Tu se najvjerojatnije radilo o nesretnom spletu okolnosti, rekao je Galić.

On je, kako javlja Večernji list, pojasnio da je u pomoćnoj prostoriji u kojoj se nalazio agregat bio odškrinut prozor pa je dim ulazio kroz njega u dio vikendice u kojoj su se nalazi mladi. Očekuje se i okončanje toksikoloških nalaza koji će sa sigurnošću potvrditi je li agregat uzrok njihovog gušenja. Galić je otkrio da će, uz agregat, biti provedena vještačenja peći na drva i dimnjaka.

– U vikendici je, što je utvrđeno tijekom uviđaja, bila i peć u kojoj je bilo žeravice, a kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, odnosno da bi se utvrdilo kako je došlo do gušenja, provest će se i vještačenja dimnjaka. Također, po potrebi saslušat će se i druge osobe na sve okolnosti.

Jučer su sahranjeni Mirela Rezo i Stjepan Jukić, a danas će u mjestu Rakitno na vječni počinak biti ispraćeni njihovi prijatelji, još šestero mladih koji su se ugušili u prvoj noći 2021. novi.ba/Oslobođenje

Previous articleFENG ŠUI ZA ONE KOJI ŽELE DA SE OBOGATE: Odmah OVU STVAR stavite u novčanik i bićete oduševljeni rezultatima!
Next articleCIGANSKO PREDVIĐANJE SUDBINE: Izaberi jednu od 5 karti i SAZNAJ ŠTA TE ČEKA U ŽIVOTU!