FENG ŠUI ZA ONE KOJI ŽELE DA SE OBOGATE: Odmah OVU STVAR stavite u novčanik i bićete oduševljeni rezultatima!

Zanimljivosti

FENG ŠUI ZA ONE KOJI ŽELE DA SE OBOGATE: Odmah OVU STVAR stavite u novčanik i bićete oduševljeni rezultatima!

Feng šui nas uči kako da napravimo sredinu koja inspiriše, motiviše, daje nam moć i privlači dobre stvari. Sreća i bogatstvo, odnosno izobilje, česta su tema u feng šui veštini, pa tako određene biljke privlače novac, a postoji i verovanje da bi novčanik morao da bude određene boje.

Ovih pet koraka pratite ako želite više novca u životu!

1. Čišćenje – Izvadite sve iz novčanika, baš sve. Celog ga prebrišite vlažnom krpom od mikrofibera, kako biste ga očistili.

2. Sortirajte sve što ste našli unutra – Verovatno imate gomilu priznanica, računa ili papirića koji vam zapravo ne trebaju. Ako među njima ima onih koje morate da zadržite, mesto im nije u novčaniku već negde u kući gde držite druge papire vezane za finansije. Pobacajte sve istekle članske kartice, a brojeve sa vizit kartica prepišite u telefon.

Ne zaboravite gotovinu – novčanice lepo ispravite i potom poređajte. Koliko puta vam se desilo da preturate po novcu, jer ne znate gde je koja novčanica, ili od 20 dinara pomislite da je 100? Poređajte novčanice po vrednosti, od najmanje ka najvećoj, i neka uvek tako stoje. Ovo je prvi korak ka izbacivanju “haosa” iz novčanika i mnogo će vam značiti.

3. Šta ide u koju pregradu? – Uvek u novčaniku nosite samo ono što morate imati sa sobom svakog dana. Ako iz njega ispadaju zgužvane novčanice, potvrde iz banke koje su već izbledele, vizit karte, podsvesno će vas nervirati čim ga otvorite. Sve što vam često treba stavite u najlakše dostupnu pregradu.

4. Dodajte u njega jedan papirić – Dobra energija privlači dobru energiju, pa u jednu od pregrada novčanika stavite papirić na kojem ste rukom napisali afirmaciju, poruku sebi, čak možda i ček koji ste sebi napisali na određenu sumu a nećete ga unovčiti, kao simbole privlačenja dobre energije.

5. Gde ga držati? – Sredili ste novčanik, spreman je da privlači dobru energiju i izobilje, sada ne bi bilo dobro da ga samo ubacite u tašnu prepunu haosa. Neka sređivanje tašne bude vaš sledeći korak! (Espreso.rs/Mondo)