Primljen zbog obostrane upale pluća: Oglasio se Milutin Mrkonjić iz bolnice, evo kako se danas osjeća!

Showbizz

Primljen zbog obostrane upale pluća: Oglasio se Milutin Mrkonjić iz bolnice, evo kako se danas osjeća!

Političar Milutin Mrkonjić prve dane Nove godine proveo je u bolnici „Dragiša Mišović“, zbog obostrane upale pluća. On sada poručuje da se odlično osjeća, ali da mu društvo pravi dugogodišnji kolega koji se nalazi u sobi pored njegove.

– Dobro sam, odlično sam. Sada idem kod Borisa Tadića da pravimo koaliciju, on je soba pored mene. Ovdje imaju veoma lijepe sestre, ne mogu da im vidim lice, ali mogu da vam kažem da su najbolje i da se odlično brinu o svakom pacijentu. Nije im lako i trebaju svi da budu svjesni koliko je ova pandemija opasna. Trudim se da slušam sve što mi kažu doktori. Telefon ne prestaje da mi zvoni, svi me zovu da pitaju kako sam, ljudi se zabrinuli.

Prema izjavi koju je Mrkonjić dao u toku jučerašnjeg dana, rezultati na virus kovid 19 u njegovom slučaju su negativni, ali zbog upale pluća se u zvaničnim medicinskim nalazima vodi kao kovid pacijent, te je zbog toga hospitalizovan.

– Rezultati su negativni, ali na skeneru su vidjeli neke promjene, ne znam ni ja na čemu, pa se vodim kao kovid pacijent – rekao je Mrkonjić za beogradske medije,prenosi Blic. novi.ba