NUMEROLOZI TVRDE DA JE 1. JANUAR MAGIČAN DATUM: Evo šta morate uraditi danas ako želite sretnu 2021. GODINU!

Region

NUMEROLOZI TVRDE DA JE 1. JANUAR MAGIČAN DATUM: Evo šta morate uraditi danas ako želite sretnu 2021. GODINU!

Često se 1. januar tumači kao dan koji simbolično predstavlja ogledalo svih stvari koje će nam se događati u celoj godini. Godina iza nas mnogima je bila izazovna i teška, a sada se svi nadamo i verujemo da će 2021. biti drugačija, jednostavnija, ljepša i da će nam doneti puno više prilike da ostvarimo željeno.

Tokom 1. januara često smo pospani, lijenji ili se odmaramo od novogodišnjeg dočeka. Ovog 1. januara promijenite tradiciju i izađite iz zone komfora – aktivirajte se. Počnite već sa prvim koracima ka ostvarenju želja, a najvažniji korak je upravo posvetiti se unutrašnjem stanju našeg bića, piše Lovesensa.

Zašto se vjeruje da je 1.1.2021. magičan datum? Označava period kada planiramo kako da započnemo hrabrije, smjelije i lepše novi ciklus života. Na primjer, odustajanje od loših navika, poslovni plan, promene na emotivnom planu…

Takođe, numerolozi ističu da je ovaj datum savršen za magične promjene jer vlada niz brojeva 1-1-1. Vaša intuicija je pojačana i lakše možete pronaći rešenja za mnoge stavri koje su vas u 2020. godini zbunjivale. Zakoračite ovoga puta u nepoznato i prihvatite talas pozitivne transformacije. vrijeme je za novu eru, za nov način života!

Numerolozi ističu da 1. januara vrijedi uraditi sljedeće stvari koje vam mogu donijeti sreću tokom cijele godine:

1. Nemojte provesti cijeli dan u pasivnom stanju, već započnite godinu sa aktivnostima koje vas vode do ostvarenja vaših snova. Na primjer, ukoliko je vaša novogodišnja odluka da steknete zdrave navike, napravite jelovnik za narednih 7 dana, skuhajte sebi neko zdravo jelo, istražujte recepte, vježbajte i šetajte u prirodi.

2. Počnite da širite energiju ljubavi tokom prvog dana u novoj godini. Čestitajte Novu godinu svim dragim ljudima i razgovarajte sa njima o njihovim novogodišnjim odlukama. Klonite se negativnih tema, već se tokom razgovora fokusirajte samo na ijlepe stvari.

3. Usvojte tokom ovog dana bar jednu zdravu naviku koja će vam pomoći da ostvarite željeno. Na primer, počnite da učite strani jezik, izbegavajte slatkiše ili oprostite osobi koja vas je povrijedila. U ovom danu je važno započeti nešto dobro.

4. Odustanite od jedne loše navike. Motivišite sebe već na samom početku godine da odbacite sve ono što vam više ne koristi, već naprotiv, šteti.

5. Zapišite svoje misli i želje u dnevnik ili počnite da vodite dnevnik zahvalnosti u kojem ćete svakodnevno zapisivati stvari na kojima ste zahvalni.

6. Počnite da planirate budžet. Razmislite kojih troškova se oslobađate, kako možete da uštedite i uvećate prihode. Napravite detaljnu finansijsku strategiju.

7. Počnite da se bavite starim i zaboravljenim ili nekim novim hobijem. Proširite svoja interesovanja.

8. Manje društvenih mreža, više knjiga. Napravite spisak knjiga koje želite da pročitate u 2021. godini. (Lovesensa.rs)