OSTVARILO SE JEZIVO PROROČANSTVO O ZEMLJOTRESU U HRVATSKOJ: Nostradamus najavio katastrofe koje su se dogodile!

Region

OSTVARILO SE JEZIVO PROROČANSTVO O ZEMLJOTRESU U HRVATSKOJ: Nostradamus najavio katastrofe koje su se dogodile!

Francuski prorok Nostradamus autor je jedne od najpoznatijih knjiga proročanstava ikada. Nostradamus je svoja navodna proročanstva pisao u obliku mističnih metafora, a većina je objavljena u knjizi “Les Propheties” 1555. godine.

Mnoga tumačenja Nostradamusovih zapisa za ovu godinu su predvidela i velike požare i zemljotrese. Navodno, tu se pominju Grčka, Hrvatska, Portugalija, Španija, Holandija, Francuska i Nemačka.

Podsetimo, snažan zemljotres, jačine 6,3 stepeni po Rihteru, pogodio je područje Petrinje u Hrvatskoj, a osetio se i u Srbiji. Centar Petrinje je potpuno urušen. On je za života (1503-1566) predvideo i pojavu i epidemiju koronavirusa u svetu, o čemu kazuju ove reči:

– Doći će godina blizanaca (2020) u kojoj će se pojaviti kraljica koja će doći sa Istoka i koja će širiti kugu u mraku noći na zemlju sa 7 brda i pretvoriće sumrak ljudi u prah kako bi uništila svet. To će biti kraj svetske ekonomije onako kako je znate – napisao je Nostradamus.

Njegovi današnji najcenjeniji tumači tvrde da ovo samo može biti pojava koronavirusa. Pojam “kraljica” odnosi se na “koronu”, odnosno COVID-19, “zemlja sa 7 brda” je Italija, a prah je smrt. novi.ba