SLAVLJE U PORODICI ALEKSANDRE PRIJOVIĆ! Pevačica javno podelila fotku: Nasmejani i zagrljeni! A evo šta je i KOME poručila (FOTO)

Showbizz

SLAVLJE U PORODICI ALEKSANDRE PRIJOVIĆ! Pevačica javno podelila fotku: Nasmejani i zagrljeni! A evo šta je i KOME poručila (FOTO)

Pevačica Aleksandra Prijović danas ima veliki razlog za slavlje. Naime, njenom ocu Nedeljku je danas rođendan, a ona mu je javno čestitala. Aleksandra se oglasila na svom Instagram profilu, a na slici ih vidimo zagrljene i nasmejane.

“Srećan rođendan, tata! Volim te!”, napisala je Aleksandra Prijović.

Inače, Aleksandra Prijović proteklih devet meseci usled koronavirusa potpuno se posvetila porodičnom životu. Vreme provodi učestvujući u odrastanju sina Aleksandra, uživanju sa suprugom Filipom Živojinovićem, ali druženju sa prijateljima u kućnoj atmosferi. U Novu pevačica je otkrila da li bi se odrekla karijere zbog domaćinstva, a pored toga i brojne druge aktuelne stvari iz privatnog i poslovnog života.

“Što bi moj Braja rekao: ‘Nikada ne bi mogla da vratiš ovo vreme i da ga provedeš sa sinom. Sigurno bi putovala i radila’. Tako da sam ja ovih devet meseci provela sa sinom, i to je ono što mi je najlepše u ovoj godini”, rekla je Aleksandra sumirajući gdinu na izmaku, te dodala da ne bi mogla samo da sedi kod kuće, prima pare i ništa ne radi”, izjavila je Aleksandra za “Nova S”. Kurir.rs/M.M.