Pitali Stanivukovića odakle mu u 27. godini skupocjeni automobil kojim je došao na posao: OTKRIO ČIME SE BAVI NJEGOVA PORODICA!

Region

Pitali Stanivukovića odakle mu u 27. godini skupocjeni automobil kojim je došao na posao: OTKRIO ČIME SE BAVI NJEGOVA PORODICA!

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković prvog dana na novi posao došao je autobusom. Međutim, već drugog dana, koristio je skupocjeni automobil koji je, kako kaže, u njegovom privatnom vlasništvu. Stanivuković je odmah prvi dan novog posla, na mjestu gradonačelnika u Gradsku upravu Banjaluke stigao autobusom.

“Htio sam poručiti da je došlo vrijeme da građani ne moraju nas da opominju šta smo mi rekli i koju riječ smo dali, nego mi sami sebe podsjećamo i realizujemo svoja obećanja. Rekli smo da imamo drugačiju ideju za javni prevoz – da bude besplatan za đake i penzionere – i u duhu toga sam krenuo da idem javnim prevozom. Moja funkcija treba da služi narodu i da ide javnim prevozom i to je poruka koju sam želio poslati: da ću ići javnim prevozom, a nekada i pješke, biciklom, nekad i automobilom, a drugo je da ćemo mi biti oni ljudi koji su nakon 22 godine dobili povjerenje građana a to povjerenje ću opravdati i sami ćemo realizovati bez da nas iko vuče za rukav”, rekao je novi gradonačelnik Banjaluke za N1.

Mnogi su se pitali otkuda nekome ko ima 27 godina tako skup automobil.

“Imam radnog staža, radio sam dvije godine kao odbornik, dvije godine kao narodni poslanik, tri godine u privatnoj firmi, tako da imam sedam, osam godina radnog staža. To je moj porodični automobil i koristim svoj automobil. Ne dolazim službenim vozilom i to je pohvalno i ne treba me biti sramota. Moja porodica je preduzetnička i taj automobil je kupio moj otac i moja porodica. Pored toga imam još jedan automobil a to je plavi Amarok, tako da imam dva džipa koja koristim. Ne mogu da bježim od toga. Ako se treba sramiti zbog nečega što neko ima…”, komentarisao je Stanivuković za N1. novi.ba