TANJA SAVIĆ OTKRILA NOVE DETALJE ODNOSA SA SINOVIMA, PA SPOMENULA DUŠANA: Februar je ključan, otkrila zašto!

Showbizz

TANJA SAVIĆ OTKRILA NOVE DETALJE ODNOSA SA SINOVIMA, PA SPOMENULA DUŠANA: Februar je ključan, otkrila zašto!

Jedna od najpopularnijih pjevačica na ovim prostorima već mjesecima unazad vodi bitku za svoje sinove koji su joj bespravno oduzeti od strane muža Dušana i koji su odvedeni u Australiju bez njenog znanja.

Tanja Savić već devet mjeseci prolazi kroz pravi pakao kada je u pitanju njena porodica, s obzirom na to da sinove nije vidjela od marta mjeseca, kada je počela i pandemija korona virusa.

Tanja je ekskluzivno progovorila za jedan portal o situaciji u kojoj se trenutno nalazi kada je u pitanju njen odnos sa, još uvijek zakonitim mužom Dušanom, te nam je ovom prilikom saopštila lijepe vijesti.

– Konačno smo dobili dan za suđenje.To je 19. februar i ako sam već ovoliko čekala, sačekaću i još ovoliko, tako da mi to daje još jednu nadu i neku novu dimenziju sreće da će mi se snovi ostvariti i da pravda pobjedi, jer živim za pravdu. Pravdoljubiva sam osoba i ne želim nikom, kao ni sebi, da neko pati. Ove stvari koje su mi urađene ja to ne bih nikome uradila. Smatram da svaka majka treba da bude pored svoje djece. Djeci je tu i mjesto. Ne mogu da kažem da nije mjesto pored oca, naravno da jeste, ali niko nema pravo da djecu odvaja od majke – iskrena je bila Savićeva.

S obzirom na to da je pred nama nova kalendarska godina i da se bliži datum koji su zakazali australijski organi sa našom pjevačicom, ona ne krije uzbuđenje i vjeruje da će se situacija odviti baš u njenu korist u što kraćem vremenskom periodu.

– Sigurno da hoće, imam takav osjećaj. Australijski organi su mi prenijeli tu lijepu vijest za datum, tako da se neizmjerno radujem i jedva čekam, sve ostalo je na meni.

Takođe, pjevačica nam je objasnila i u kakvom odnosu je sada sa Dušanom Jovančevićem, ali i da li sada ima redovan kontakt sa svojom djecom.

– Sa Dušanom se ne čujem. On je izrazio želju da ja više ne zovem na njegov telefon, što ja apsolutno poštujem. Sada zovem isključivo na bakin telefon, ali tu sam u nezgodnoj situaciji. Baka ako ne može da se javi, meni će biti uskraćen razgovor sa svojom jdjecom. Sve je na kašičicu. To su razgovori po pet do deset minuta. Moram da se strpim, kada sam imala ovolike živce, moram da izdržim. Bog mi daje najveću snagu i ja sam mu zahvalna na tome. Osjećam prisustvo Boga gdje god da sam i znam da me On čuva, kao i moju djecu. To mi je najveći spas u svemu tome. Često se molim Bogu i idem u crkvu, pred spavanje se uvek pomolim ,,Bože, samo mi vrati moje sinove” i kada se probudim samo kažem ,,Bože, kada će svanuti taj dan kada će oni da zaspu i probude se pored mene?” – kazala je Tanja. novi.ba/republika