Home Magazin Showbizz SANJA KUŽET U NIKAD KRAĆOJ HALJINI! Zbog njenog MINIĆA muškarcima padaju vilice:...

SANJA KUŽET U NIKAD KRAĆOJ HALJINI! Zbog njenog MINIĆA muškarcima padaju vilice: Voditeljka izgleda kao BOMBA! (FOTO)

141
0

SANJA KUŽET U NIKAD KRAĆOJ HALJINI! Zbog njenog MINIĆA muškarcima padaju vilice: Voditeljka izgleda kao BOMBA! (FOTO)

Voditeljka emisije “Zvezde Granda” Sanja Kužet pojavila se sinoć u izazovnom izdanju, o kom ne prestaje da se priča. Naime, Sanja je za sinoćnu emisiju odabrala ultra kratku crevenu haljinu na jedno rame, i tako je istakla svoju vitku figuru.

Ona je pred publiku izašla sa osmehom na licu, dok su u prvom planu bile njene noge u miniću koji je ponela. Izgledala je nikad bolje, te je za svoj izgled dobila niz komplimenata.

Podsetimo, lepa voditeljka godina uživa u ljubavi sa biznismenom Nemanjom Živojinovićem, a nedavno je otkrila da su bili u vezi i tokom tinejdžerskih dana.

“Jedna informacija koja nije poznata javnosti je da smo mi početkom naših dvadesetih bili u emotivnoj vezi. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo taj uvod i upoznavanje”, rekla je Sanja tom prilikom. Inače, njih dvoje nisu venčani, ali žive zajedno i imaju dojicu sinova – Andriju i Strahinju. Kurir.rs/I.B.

Previous articleVITAMIN D JE VAŽAN ZA JAČANJE IMUNITETA, ALI MOŽE DA NAPRAVI PROBLEM: Ako ne znate ovo možete sebi napraviti haos!
Next articleMAJKA JE JAKO LOŠE OTKAKO JE TATA UMRO: Darko Lazić progovorio situaciji u porodici posle smrti oca, evo šta im sada DAJE SNAGU!