ODGOVOR DJEVOJČICE NA PITANJE ‘ŠTA ĆE DOBITI OD DJEDA MRAZA’, SRUŠIO INTERNET!

Region

ODGOVOR DJEVOJČICE NA PITANJE ‘ŠTA ĆE DOBITI OD DJEDA MRAZA’, SRUŠIO INTERNET!

Kamere Live Holiday Marketa Hayat TV-a prošetale su i najvećim tržnim centrom „Bingo“. Razgovarali smo sa kupcima, ponajviše najmlađima pitajući ih šta očekuju za novogodišnje praznike, raduje li ih susret sa dekom u crvenom odijelu, sa naočalama i velikom bradom.

Posebno dirljiv je bio odgovor malene Ene. Nećemo ga prepričavati već vam predlažemo da pogledate video i sve će vam biti jasno. Inače, ova slatka djevojčica kćerka je Andre Tomašević -Kolenda, mnogima poznatoj i pod nadimkom „Enina mama“. Ona je PR menadžerica jedne od najvećih kompanija.

Andrea je počela s pisanjem bloga o majčinstvu, a kada je napustila taj posao, posvetila se blogu i Instagram profilu, kroz koje je pratioce upoznala s kćerkom Enom.

Mama i njena radoznala djevojčica Ena, koja sada ima pet godina i 11 mjeseci, skoro svakodnevno na Instagramu objavljuju avanture kroz koje prolaze, svakodnevne izazove, ali i anegdote u vezi s nekim događajem kroz koji su prošle toga dana. Nedavno je Ena dobila i brata Danija, kojem se radovala svih devet mjeseci i vjerno ga iščekivala. hayat.ba