Home Region ODGOVOR DJEVOJČICE NA PITANJE ‘ŠTA ĆE DOBITI OD DJEDA MRAZA’, SRUŠIO INTERNET!

ODGOVOR DJEVOJČICE NA PITANJE ‘ŠTA ĆE DOBITI OD DJEDA MRAZA’, SRUŠIO INTERNET!

67
0

ODGOVOR DJEVOJČICE NA PITANJE ‘ŠTA ĆE DOBITI OD DJEDA MRAZA’, SRUŠIO INTERNET!

Kamere Live Holiday Marketa Hayat TV-a prošetale su i najvećim tržnim centrom „Bingo“. Razgovarali smo sa kupcima, ponajviše najmlađima pitajući ih šta očekuju za novogodišnje praznike, raduje li ih susret sa dekom u crvenom odijelu, sa naočalama i velikom bradom.

Posebno dirljiv je bio odgovor malene Ene. Nećemo ga prepričavati već vam predlažemo da pogledate video i sve će vam biti jasno. Inače, ova slatka djevojčica kćerka je Andre Tomašević -Kolenda, mnogima poznatoj i pod nadimkom „Enina mama“. Ona je PR menadžerica jedne od najvećih kompanija.

Andrea je počela s pisanjem bloga o majčinstvu, a kada je napustila taj posao, posvetila se blogu i Instagram profilu, kroz koje je pratioce upoznala s kćerkom Enom.

Mama i njena radoznala djevojčica Ena, koja sada ima pet godina i 11 mjeseci, skoro svakodnevno na Instagramu objavljuju avanture kroz koje prolaze, svakodnevne izazove, ali i anegdote u vezi s nekim događajem kroz koji su prošle toga dana. Nedavno je Ena dobila i brata Danija, kojem se radovala svih devet mjeseci i vjerno ga iščekivala. hayat.ba

 

Previous articleŠef WHO-a: Pandemija koronavirusa nije posljednja pandemija!
Next articleOvo su simptomi dugotrajne korone, osjećaju ih mladi ljudi: Osjećanje neprijatnih mirisa ribe, sumpora, paljevine ili OVIH STVARI!