Home Magazin Showbizz BOBAN RAJOVIĆ SLAVI ROĐENDAN, sin mu uputio dirljivu čestitku: PONOSNO GA POKAZAO...

BOBAN RAJOVIĆ SLAVI ROĐENDAN, sin mu uputio dirljivu čestitku: PONOSNO GA POKAZAO NA INSTAGRAMU!

127
0

BOBAN RAJOVIĆ SLAVI ROĐENDAN, sin mu uputio dirljivu čestitku: PONOSNO GA POKAZAO NA INSTAGRAMU!

Pjevač Boban Rajović danas proslavlja 49. rođendan, a ovim povodom brojne lijepe želje poželeli su mu prijatelji i kolege.

Ipak, sve je iznenadila dirljiva čestitika koju mu je uputio sin Andrija, a ovu emotivnu poruku Rajović je podijelio ponosno na svom Instagram profilu.

“Šampione moj, ne postoje rječi kojima bih mogao da opišem koliko te volim. Nikada nećeš razumjeti koliko mi značiš u životu i koliko poštujem sve što si napravio. Najveća želja mi je prije svega da pokušam da postanem čovek kao što si ti, a zatim da te učinim ponosnim, da ti vratim za sve ove godine neizmjerne podrške i ljubavi. Sve što sam želeo u životu si mi pružio i kad si mogao i kad nisi, nikada nećeš razumjeti koliko sam ti zahvalan na tome. Svašta smo prošli zajedno, ali nikada nismo odustali, niti ćemo. Kako si mi ti uvijek govorio: “Sad idemo do kraja!” Hvala ti što si takav kakav jesi. Sretan rođendan, šampione”, poručio je Andrija svom tati. novi.ba

Previous articlePOJAVILO VAM SE MASNO TKIVO KOD OKA? Ni slučajno nemojte cijediti, evo šta MORATE URADITI DA BI NESTALO!
Next articleDODIKOVA KĆERKA SE PONOVO OGLASILA: “Drage komšije iz drugog entiteta…”