Home Magazin Zanimljivosti 5 BRZIH KORAKA DA OTVORITE ZALEĐENA VRATA I OTKLJUČATE SMRZNUTU PORUKU: Trik...

5 BRZIH KORAKA DA OTVORITE ZALEĐENA VRATA I OTKLJUČATE SMRZNUTU PORUKU: Trik koji će vam spasiti vrijeme!

156
0

5 BRZIH KORAKA DA OTVORITE ZALEĐENA VRATA I OTKLJUČATE SMRZNUTU PORUKU: Trik koji će vam spasiti vrijeme!

Što napraviti u tom slučaju? Donosimo nekoliko trikova – savjeta.

Korak 1 – Pokušajte otvoriti druga vrata. Zvuči jednostavno, ali mnogi ljudi se zbune i uhvati ih panika kad otkriju da su njihova zaključana vrata zamrznuta te im pritom ne pada na pamet da mogu pokušati s otvaranjem drugih vrata ili gepeka.

Korak 2 – Nabavite odleđivač brava. Za savega nekoliko maraka možete nabaviti specijalni odleđivač brava na vratima ili sprej za odleđivanje. Naravno, nemojte ih držati u automobilu.

Korak 3 – Zagrijte ključ uz pomoć upaljača. Ponekad ćete to morati ponoviti nekoliko puta kako bi u potpunosti odmrznuli led koji je okovao bravu. Budite oprezni s ovim i nemojte pregrijavati ključ. Ne pokušavajte plamenom zagrijavati bravu.

Korak 4 – Zagrijte bravu vrata fenom za kosu. Ova metoda oduzet će vam najviše vremena. Da ne spominjemo komplikacije s produžnim kabelom. No, metoda je, iako ponešto komplicirana, ipak djelotvorna.

Korak 5 – Manje komplicirana, ali i manje djelotvorna je metoda puhanja u slamku koju okrenete prema bravi. Toplina vašeg daha bi vrlo brzo trebala odlediti bravu na vratima automobila. novi.ba

Previous articlePRVI DAN OTIŠAO NA POSAO U AUTOBUSU, TREĆI DAN IMA NOSAČA KIŠOBRANA: Ove slike kruže Internetom…
Next article(VIDEO) Slika je stara 118 godina, ali ovaj JEZIVI detalj još uvijek nije razjašnjen!