Home Magazin Showbizz ZAVIRITE U DVORAC DRAGANE MIRKOVIĆ! Sve pršti od luksuza, a tek da...

ZAVIRITE U DVORAC DRAGANE MIRKOVIĆ! Sve pršti od luksuza, a tek da vidite šta je OBUKLA! Svaki detalj OSTAVLJA BEZ DAHA!

106
0

ZAVIRITE U DVORAC DRAGANE MIRKOVIĆ! Sve pršti od luksuza, a tek da vidite šta je OBUKLA! Svaki detalj OSTAVLJA BEZ DAHA!

Pevačica Dragana Mirković je okitila svoj luksuzni dom, pa video snimak objavila na svom Instagram profilu i odmah se pohvalila. Pevačica se ne libi da potroši pozamašnu svotu novca kako bi njen dom izgledao u skladu sa svetskim trendovima.

Mirkovićka je pre samo nekoliko dana pokazala kako izgleda unutrašnjost njenog doma, a danas je oduševila pratioce i jednim novitetom. Dragana je objavila svoju fotografiju na društvnoj mreži Instagram, na kojoj u novogodišnjoj pidžami pozira pored predivno ukrašene jelke.

Inače, u pozadini se može videti i jedan deo njenog luksuznog dvorca Ebenfurta nadomak Beča. Takođe, poznato je da njena vila oduše luksuzom, ali je sve urađeno sa stilom. Ipak, pevačica ne voli često da deli fotografije iz svog doma i pokazuje intimu, ali ovog puta napravila je izuzetak. kurir.rs

Previous articleOPET SE MENJA RADNO VREME, TIODOROVIĆ IMA NOVE INFORMACIJE: Uvode se ove mere za vikend?
Next articleAKO STE PUŠAČ, A JEZIK VAM JE BEO, TO MOŽE BITI ZNAK STRAVIČNE BOLESTI: Ovo je toliko GROZNO, STOMAK SE PREVRĆE!