Home Magazin Showbizz (VIDEO) ŠOK! NADEŽDA PALA U NESVEST USRED EMISIJE: Dobila nervni slom zbog...

(VIDEO) ŠOK! NADEŽDA PALA U NESVEST USRED EMISIJE: Dobila nervni slom zbog Tome, a on samo stoji sa strane!

151
0

(VIDEO) ŠOK! NADEŽDA PALA U NESVEST USRED EMISIJE: Dobila nervni slom zbog Tome, a on samo stoji sa strane!

Nakon žestoke svađe sa Paolom Hublin i Vladimirom Tomovićem Nadežda Biljić je pala u nesvest.

Naime, voditelj Milan Milošević je tokom programa uživo rekao kako je Nadeždi pao šećer, pa poručio da će Toma da joj pomogne, a svi zadrugari su bili na nogama.

Pomerili su se kako bi joj Panić ukazao pomoć, a nakon toga nastavili su sa svađama u Beloj kući. Izgleda da je Nadeždi sve teže i teže da podnese pritisak i bes koji oseća prema Tominoj bivšoj ljubavnici Pauli.

Podsetimo, pre Nadeždinog nervnog sloma, ona je Pauli sasula sve u lice.

“E, ovako, ja više neću da ćutim! Ti posle svega što si uradila, nemaš pravo da kažeš “A”, ti ćutiš dok ja pričam! Ti si ljubavnica, a ja majka njegovog deteta! Smejala si se grafitu za moje dete, podsmevaš mu se, treba da ćutiš, jer si se j*bala sa mojim mužem! Našla si sa mojim mužem, da bivšem dečku uteruješ k*rac!”, odbrusila je Nadežda.

“Ne možeš pričati nešto što nije istina! Šta sam ja za tebe pričala?! Ana zna kako je bilo meni, ja sam plakala svaku noć”, usprotivila se Hublinova.

“Ti si rasturila moju porodicu!”, optužila je Biljićeva. Kurir.rs/K.Đ.

 

Previous articleAKO POJEDETE BELI LUK NA PRAZAN STOMAK, DESIĆE VAM SE ŠOK U ORGANIZMU: Toliko je JAK da je prosto NADREALNO!
Next articleESTRADA DOBILA POMOĆ OD DRŽAVE, A NISU SVI SREĆNI! MINA KOSTIĆ: Nije dovoljno! A evo ko se još nalazi na SPISKU!