Home Region (VIDEO) DRONOM PRATIO SUPRUGU: Kad je vidio šta radi na parkingu, ODMAH...

(VIDEO) DRONOM PRATIO SUPRUGU: Kad je vidio šta radi na parkingu, ODMAH ZATRAŽIO RAZVOD, BRUKA!

85
0

(VIDEO) DRONOM PRATIO SUPRUGU: Kad je vidio šta radi na parkingu, ODMAH ZATRAŽIO RAZVOD, BRUKA!

Sumnjičavi suprug John Consiglio odlučio se prije par godina poslužiti dronom kako bi se uvjerio vara li ga žena, samo kako bi se suočio s okrutnom istinom. Snimka prikazuje automobil koji dolazi na parking, zaustavlja se, a zatim u njega ulazi njegova supruga.

Svoje sumnje John je potvrdio kada je primijetio da se njegova supruga, prije ulaska u automobil, naginje kroz prozor vozila i romantično pozdravlja nepoznatog muškarca.

– Trebaš izgledati lijepo za muškarca s kojim ćeš prevariti supruga – rekao je ljutiti John u snimci, komentirajući da je supruga popravljala kosu kako bi bolje izgledala.

– Znam da ne mogu kriviti samo muškarca, ali u tom trenutku bio sam spreman ubiti ga. Čekao sam par dana da se smirim i onda postao očajan. Najviše brinem zbog svoje djece – rekao je.

Sumnju o ženinoj nevjeri ponukao je Johnov poznanik i predložio da dronom pokuša otkriti istinu. Consiglio je tada, kako prenosi news.com.au, podnio zahtjev za razvod braka. Par inače ima dvoje djece. novi.ba

 

Previous articleŠOK IZJAVA SANDRE REŠIĆ: Moj otac je umro od alkohola, nikad mi neće biti žao…
Next articleMA KAKVA CECA, MAMA MARINE GAGIĆ JE BAKA GODINE: Kakva bomba, SVI MISLE DA JOJ JE SESTRA, pogledajte sliku (FOTO)