ŠOK IZJAVA SANDRE REŠIĆ: Moj otac je umro od alkohola, nikad mi neće biti žao…

Showbizz

ŠOK IZJAVA SANDRE REŠIĆ: Moj otac je umro od alkohola, nikad mi neće biti žao…

Pjevačica Sandra Rešić i aktuelna učesnica “Zadruge” priznala je da ne žali za pokojnim ocem pjevačem Ninom jer je bio alkoholičar, koji je sam sebe ubio time što se nije trijeznio.

Naime, Ninova ćerka, Sandra, kada je videla pijanu cimerku Minu Vrbaški gledala ju je sa prezirom, a onda je priznala i zašto. Njena koleginica Rialda Karahasanović i ona komentarisale su ponašanja Mine Vrbaški.

– Kad se Mina probudi, ne interesuje me u kakvom je stanju. Neka izvadi svoje stvari iz moje korpe. Sve smrdi na povraćku. Gadi mi se takva osoba. Ona je ubijena bila od alkohola, kontuzovana. Fuj, bre – govorila je Sandra, piše Srpski telegraf.

– Ona je sinoć povraćala, sklonićemo mi sa strane od nje. Opet će Mina to da uradi – rekla je Rialda.

– Ona je sinoć izmiješala toliko pića. U vino sipala Vukovo pivo, pa u taj bućkuriš dodala nečije crno vino sa stola. Filip ju je maltretirao sinoć, ona jeste krenula da spava, ja sam pričala da je ostavi na miru. Ali ona nije povraćala od Filipa nego od bućkuriša. Nije mi žao, Rialda. Moj otac je umro od alkohola, nikad mi neće biti žao. Kad nije od boga, nije mi žao. Smrdljivih alkoholičara mi nije žao, pa i da je moj tata u pitanju. On je sebe upropastio, doveo je sebe do osobe koju nisam poznavala. Ja zbog toga ne okušam i ne mirišem alkohol. To je za mene dno dna – istakla je Sandra. novi.ba