Home Region Ostavio ženi SRCEPARAJUĆE PISMO i preminuo od KORONA VIRUSA: Za svo bogatstvo...

Ostavio ženi SRCEPARAJUĆE PISMO i preminuo od KORONA VIRUSA: Za svo bogatstvo ovog sveta ne bi menjao njihov život…

136
0

Ostavio ženi SRCEPARAJUĆE PISMO i preminuo od KORONA VIRUSA: Za svo bogatstvo ovog sveta ne bi menjao njihov život…

Bili Loredo (45) primljen je u Medicinski centar McAllen u Teksasu sa korona virusom na Dan zahvalnosti, a dve i po nedelje kasnije preminuo je. Neposredno pre nego što je intubiran, iskoristio je trenutak da napiše mejl svojoj supruzi Sonji Kipuros, dajući joj do znanja da je s njom živeo srećan i divan život za koji ne bi zamenilo ni svo bogatstvo ovog sveta. Bilijeva porodica izjavila je da se on zarazio kovidom 16. novembra, verovatno na svom poslu.

– Imao je s početka blage simptome, sve se činilo u redu. Prvih nedelju dana imao je samo noću povišenu temperaturu – ispričala je Sonja.

Onda je stanje počelo da se pogoršava i Bili je imao problem sa disanjem. Smešten je u bolnicu, i jedina je bitka bila je da ne završi na mehaničkoj ventilaciji.

– Užasno mi je bilo što nisam mogla biti tamo da ga držim za ruku i što se tamo sam borio za život – izjavila je nesrećna žena.

Njegovo stanje se i dalje pogoršavalo. Neposredno pre nego što su lekari doneli odluku da ga intubiraju, Bili je – sluteći da neće uspeti da se izbori – smogao je snage da napiše mejl svojoj supruzi.

– Želim da znaš da se svakodnevno borim za svoj život. To radim da bih mogao ponovo da te vidim. Ti si najvažnija osoba u mom životu i nedostaješ mi svaki dan. Znam da nisam uvek savršen čovek, ali dajem sve od sebe. Ti si za mene uvek bila savršena, čak i kad kažem da nisi, kada se naljutim. U 99% slučajeva grešim, a ti si u pravu i to najviše volim. Ako prođem kroz ovo, obećavam da ću biti bolji čovek, s verom u Bogu, u životu i kao suprug. Zaslužila si najbolje, nadam se da ću imati drugu priliku da to popravim.

Ako ne uspem, želim da znaš da sam živeo srećan i divan život s tobom i da ga nikada ne bih menjao ni za sva bogatstva sveta. Takođe, želim da budeš srećna i nastaviš život bez mene bez žaljenja. Imali smo naše vreme i bilo je divno. Volim te i puno mi nedostaješ. Nastaviću da se borim. Volim te, Bili. Njegov brat Pedro shvatio je da je to i bilo poslednja Bilijeva komunikacija. To je shvatila i Sonja.

– Bili je bio sjajan čovek. Nedostajaće mi njegov smeh. Mogao si čuti kako odzvanja hodnikom – rekao je Pedro.

Bili je umro u 12 sati 13. decembra, mesec dana nakon što je prvi put oboleo od virusa.

– Mislim da je pokušavao da mi pošalje poruku da budem srećna bez njega – rekla je Sonja komentarišući pismo. (Espreso.rs/Telegraf.rs)

Previous articleU OVOJ DRŽAVI KORONA BAŠ HARA GORE NEGO IKAD: Spremaju nove, ozbiljne mere!
Next articleOPET SE MENJA RADNO VREME, TIODOROVIĆ IMA NOVE INFORMACIJE: Uvode se ove mere za vikend?