Home Magazin Zanimljivosti NEMOJTE DA IDETE U WC PRE ODNOSA: Stručnjaci UPOZORAVAJU na 1 veoma...

NEMOJTE DA IDETE U WC PRE ODNOSA: Stručnjaci UPOZORAVAJU na 1 veoma opasnu STVAR koju svi RADE!

135
0

NEMOJTE DA IDETE U WC PRE ODNOSA: Stručnjaci UPOZORAVAJU na 1 veoma opasnu STVAR koju svi RADE!

Od onih školskih – da poskakivanjem nakon se*sa devojka neće moći ostati trudna, do toga da samo muškarci ejakuliraju.

Ali jedan savet za bolji se*s se pokazao ne samo besmislenim nego i štetnim. Naime, uriniranje pre se*sa – koje se promovisalo kao način izbegavanja urinarnih infekcija, čini upravo suprotno od onoga što tvrdi.

Vodeći urolozi napominju da namerno uriniranje pre se*sa povećava rizik od pojave infekcija, s kojima se žene ionako puno češće bore od muškaraca.

Urolog Dejvid Kalfman tvrdi da je priča o prednostima uriniranja pre seksa jedna od najraširenijih, i da redovno svoje pacijentice mora da uverava da to ne čine, budući da je to vodeći uzrok pojave postkoitalnih urinarnih infekcija.

Naime, tokom se*sa vaginalne bakterije se mogu gurnuti u mokraćni kanal, koji zatim omogućuje bakterijama da putuju kroz njega i lakše se domognu bešike, gde stvaraju infekciju. Stoga, trebalo bi da posetite toalet nakon seksa i da pazite da li unosite dovoljno tečnosti u organizam, kako biste izbegli dehidrataciju i pomogli izbacivanju bakterija iz urinarnog trakta.

Takođe, infekcijama u tom području doprinosi korišćenje dijafragme i prezervativa sa spermicidnim lubrikantima. (Espreso.rs/Magazin.novosti.rs)

Previous articleMUČI VAS ZATVOR? Probajte ovaj biljni ČAJ i gledajte kako problem NESTAJE!
Next articleJELENA GOLUBOVIĆ SE NAKON BORBE SA VIRUSOM POTPUNO OSUŠILA! Ne liči više na sebe, gledaoci zabrinuti prizorom!