JANO, BOLJA SI OD SAMANTE FOKS: Todorovićeva se baškari u Dubaiju, a usledio i komentar pravo sa ESTRADE! Evo ko HVALI pevačicu!

Showbizz

JANO, BOLJA SI OD SAMANTE FOKS: Todorovićeva se baškari u Dubaiju, a usledio i komentar pravo sa ESTRADE! Evo ko HVALI pevačicu!

Jana Todorović otišla je iz Beograda na odmor u Dubai sa mužem Ivanom i ćerkom, a ne prestaje da na društvene mreže objavljuje kako se provodi.

Pevačica koja je skinula višak kilograma redovno dobija pohvale da izgleda fenomenalno, a tako je bilo i sada. Ona je pozirala u jednodelnom crnom kupaćem koji je istakao njene bujne grudi, te su joj mnogi u komentarima pisali da izgleda prelepo.

Jana je dobila i komentar od pevačice Tanje Savić, koja je takođe bila oduševljena njenim izgledom.

“Bolja si od Samante Foks”, pohvalila je Tanja stariju koleginicu.

Inače, Jana je poznata kao pevačica sa najvećim poprsjem na estradi, a ranije je otkrila da je zbog toga imala probleme sa kičmom.

“Zbog velikog obima grudi i njihove težine, imam problem s kičmom. Međutim, ukoliko bih operisala kičmu, za kratko vreme opet bih imala problema zbog obima grudi. Prema savetu lekara, biću prinuđena da smanjim poprsje”, ispričala je Jana jednom prilikom. Kurir.rs/K.Đ.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dragana Todorovic (@janavip2011)