ŽENE ORGANSKI NE PODNOSE OVE POZE, A MUŠKARCI SE PALE KAO LUDI: Pazite se da ne upadnete u PREDINFARKTNO stanje!

Zanimljivosti

ŽENE ORGANSKI NE PODNOSE OVE POZE, A MUŠKARCI SE PALE KAO LUDI: Pazite se da ne upadnete u PREDINFARKTNO stanje!

Jedan od ključnih fatora dobrog se*sa jeste opuštenost. Nervoza može da odigra veliku ulogu. A ono što najviše može da nas učini nervoznima, jeste eksperimentisanje sa novim pozama. Kompanija “Superdrug”, koja se bavi prodajom robe namenjene za higijenu, zdravlje i lepotu, sprovela je istraživanje među 1.000 osoba iz SAD i Evrope postavljajući im pitanja o se*su i pokazalo se da nervoza, uzrokovana isprobavanjem novih poza ima prilično veliku ulogu u se*su.

Zanimljivo je da je čak 56,8 % žena i 42,7 % muškaraca izjavilo da ih sama pomisao na to da isprobaju pozu 69 u stojećem položaju plaši. To čak ima i nekog smisla, donekle je zaista logično da se ljudi toga plaše jer bi takav scenario zahtevao da vas partner podigne tako da vam je glava okrenuta ka dole i da vas sve vreme drži u vazduhu i istovremeno oralno zadovoljava. To zaista nije baš jednostavan zadatak, zar ne?

Takođe, 54,5 % žena jako brine i čini ih teskobnim sama pomisao na analni se*s. E sada dolazi ono stvarno zanimljivo i iznenađujuće: čak 30,5 % muškaraca oseća se identično pri pomisli na tu pozu. Nisu li muškarci navodno ludi za tom pozom? U to nas već decenijama uveravaju, kad ono jedna trećina se unervozi samo pri pomisli na to.

Još jedna igrica iz spavaće sobe može da izazove nervozno preznojavanje, a to je sve ono što uključuje se*s u stojećem položaju. To izaziva zabrinutost kod 16,9 % žena. Zanimljiva i neobična poza iz Kamasutre, takozvana “kneeling wheelbarrow“ poza koja je nalik klasičnoj “doggy” pozi, samo što žena zapravo nije oslonjena ni na šta, već samo podlakticama jedva dotiče pod ili krevet, čini nervoznim dobrih 24,8 odsto žena i 16 % muškaraca.

Važno je naglasiti da eksperimentisanje sa novim se*sualnim pozama treba da bude zabavno, zanimljivo i uzbudljivo parovima i samcima. To ne bi smelo da vas dovede u predinfarktno stanje, da vas obliva hladan znoj ili da vam se ruke tresu od nervoze. Ako je tako, bolje odustanite. Osećati leptiriće u stomaku je jedno, a biti zaista nervozan u pravom smislu reči je nešto sasvim drugo. (Espreso/Objektiv/Krstarica)