OVO JE ĆERKA SAŠE POPOVIĆA I SUZANE! Može da radi šta god POŽELI, a evo čime se bavi i uopšte je ne zanima ESTRADA!

Showbizz

OVO JE ĆERKA SAŠE POPOVIĆA I SUZANE! Može da radi šta god POŽELI, a evo čime se bavi i uopšte je ne zanima ESTRADA!

Ćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović ne voli da se eksponira u medijima, a sada je na društvenim mrežama osvanula njena fotografija i mnogi komentarišu da je Aleksandra izrasla u pravu lepoticu.

Naime, Aleksandra studira produkciju i uopšte je ne interesuje šou-biznis, kojim se bave njeni roditelji. Ona nije kao druge devojke, a to dokazuje i podatak da 18. rođendan nije želela da organizuje glamurozno, niti sa prevelikim brojem ljudi, o čemu je Saša samo jednom pričao.

– Ja sam je pitao da li hoće neko veće slavlje, ali ona je želela da sa nekoliko svojih drugarica i u krugu porodice obeleži taj dan. Mi smo jako lepo proslavili njen 18. rođendan, fino, tiho, bez ikakve pompe. Ona ne puši, ne pije, ne drogira se i ne nosi pirsinge. Ne izlazi uveče – rekao je tada Saša.

Popović i Suzana su presrećni zbog činjenice da deca žele da ostanu u Srbiji, te da su izrazili želju da jednog dana žive blizu njih na Bežanijskoj kosi. Koliko je ne interesuje popularnost govori i činjenica da se nigde ne pojavljuje sa roditeljima, a u medijima postoji svega nekoliko njenih fotki. kurir.rs/blic