PRIČEST, MOLITVA I ISPOVEST SU OSNOVNI! VELJKO I JA ČEKALI SMO 7 GODINA: Seka iskreno o veštačkoj oplodnji i DECI!

Showbizz

PRIČEST, MOLITVA I ISPOVEST SU OSNOVNI! VELJKO I JA ČEKALI SMO 7 GODINA: Seka iskreno o veštačkoj oplodnji i DECI!

Seka Aleksić je otkrila da ne bi smatrala da joj je život promašen da nije dobila decu, ali i priznala da priželjkuje veliku porodicu. Odgovarajući na pitanja fanova, Seka Aleksić priznala je da priželjkuje još dece sa suprugom Veljkom, pored sinova Jakova i Jovana.

“Osoba sam koja bi volela da ima puno dece, a kada su neke brojke u pitanju ne bih da se izjašnjavam. Ali, recimo kad zamišljam neku sliku moje porodice u budućnosti, zamišljam mene i supruga sa petoro dece”, iskrena je Seka koja je zatim odgovorila na pitanje da li bi smatrala da joj je život promašen da joj nije uspela veštačka oplodnja:

“Naravno da ne bih. Sve što dobro dolazi dobijamo od boga i ko zna da prepozna ta iskušenja koja prolazi, blago njemu. Ako ne zna, onda teško njemu. Moramo se više obratiti na pravu adresu, a to je pričest, molitva, ispovest. To su neke osnovne stvari koje čovek treba da promeni i uradi da bi nešto dobro dobio. Ne možemo da tražimo od Boga stvari, a da ništa ne damo. Smatram da je meni i Veljku potomstvo došlo u pravom trenutku, onda kad je bog smatrao da je pravi momenat, iako smo čekali 7 godina. Stvari se dešavaju kad se čovek najmanje nada, a ja bih dodala i kada ih zaslužuje.”

Pevačica je takođe istakla da uvek na život gleda pozitivno, te da će u takvom ruhu pamtiti i ovu 2020. godinu.

“Ne znam šta je depresija, nisam je nikad imala. Znam da imaju žene koje prolaze kroz postporođajnu depresiju i žao mi je. Neko sam ko gleda pozitivno na život i ko veruje u boga i znam da sve ono što dođe i neka iskušenja i lepe stvari, da su božija odluka i volja, i da tu ništa ne možemo da menjamo”, kaže Seka te dodaje:

“Ovu godinu ću pamtiti po skakanju po trambolini i svakako po rođenju mog drugog sina Jovana, kao i po tim nekim lepim trenucima koji su se desili na početku godine. Nikad nisam gledala na ružne stvari, nevezano za ovu godinu i sve što nas je zadesilo, nego generalno u životu. Smatram da je zaista onako kako kažu – kakve su ti misli, takav ti je život. Ako se bavimo negativnim mislima, takav će nam biti svaki dan.” Kurir.rs/K.Đ/Blic

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)