Home Magazin Showbizz GOCA ŠAULIĆ SELI SE IZ DOMA GDE JE ŽIVELA SA ŠABANOM? Priča...

GOCA ŠAULIĆ SELI SE IZ DOMA GDE JE ŽIVELA SA ŠABANOM? Priča se da njihova vila vredi pravo BOGATSTVO i da ima ovaj PLAN!

107
0

GOCA ŠAULIĆ SELI SE IZ DOMA GDE JE ŽIVELA SA ŠABANOM? Priča se da njihova vila vredi pravo BOGATSTVO i da ima ovaj PLAN!

Tragična pogibija legendarnog Šabana Šaulića pogodila je ceo region pre nešto manje od dve godine, a porodica koja se i dalje nije potpuno oporavila od velikog gubitka poslednjih meseci donosi važne odluke.

Jedna od njih je i navodno prodaja luksuzne porodične vile na Dedinju u kojoj su Šaulići živeli poslednjih godina. Kako izvor tvrdi, odluku da se porodična kuća proda navodno je donela Goca Šaulić još pre nekoliko meseci, a ćerke Sanela i Ilda i sin Mihajlo navodno su je podržali u tome.

“Kada je Šaban poginuo nestalo je sve ono što je činilo njihov porodični dom. Dok je bio živ i sam je smatrao da je kuća nepotrebno velika, ali nisu imali srca da je prodaju. Ipak, sve se promenilo kada je Šaban preminuo. Goca je nakon gubitka supruga patila u toj kući jer ju je sve podseća na Šabana . Zbog svega toga su pre nekoliko meseci zajedno zaključili da je prodaja najbolja opcija”, priča izvor i otkriva da se luksuzna vila Šaulićevih procenjuje na preko 1.000.000 evra.

Šaulići su luksuznu vilu na Dedinju kupili 2014. godine, ali su se u nju uselili tek nakon što su je renovirali. Kako se tada pisalo, Goca i Šaban su u kupovinu i renoviranje vile uložili oko 1.000.000 evra, a kuća koja će uskoro biti na prodaju poseduje četiri spavaće sobe, tri kupatila, dve kuhinje, veliku dnevnu sobu i podrum.

“Pored pokušaja da se njihove emotivne rane zacele, važnu ulogu u celoj priči igraju finansije. Dažbine za takvu nekretninu nisu male bez obzira što Ildi, Saneli i Mihajlu nije problem da plate sve što je potrebno. Osim toga, njihova vila procenjuje se na oko 1.000.000 evra imajući u vidu da je urađena po evropskim standardima i da se nalazi na jednoj od najluksuznijih lokacija u Beogradu”, kaže izvor, i ističe da je Gocin plan da navodno pređe u jedan od nekoliko stanova koje imaju u vlasništvu, a novac uloži u unosne biznise koje će naslediti njena deca i unuci.

“Goca je oduvek raspolagala finansijama, iako je Šaban bio taj koji je zarađivao novac. Uvek je znala da postupa sa novcem, uštedi i uloži gde treba. Nikoga ne treba da čudi što i pored bogatstva koje imaju razmišlja o daljim koracima i budućnosti svojih unuka. Kada je sve stavila na vagu, shvatila je da nema smisla živeti u vili od čije prodaje može da se napravi posao od kog će decenijama posle živeti njena deca i unuci. To što imaju svoje poslove i što su ostvareni ljudi ne menja Gocino mišljenje da moraju imati dodatnu potporu za život u izobilju na kakav su navikli. U glavi ima nekoliko opcija, a jedna od njih je ulaganje u izgradnju stambenih i poslovnih objekata, ali se još uvek ne zna šta će odlučiti. Početkom naredne godine, tačnije u martu, Goca planira da oglasi prodaju vile, pa će se preciznije znati šta su dalji koraci porodice Šaulić”, zaključuje izvor, a Ilda Šaulić nije odgovarala na poruke i pozive kako bi potvrdila ovu vest. kurir.rs

Previous articleDžej i Sinan su bili kao braća, bančili su do jutra! A sada je isplivala njihova fotka iz sretnih dana: Zagrljeni i nasmijani!
Next articleMENJA PROFESIJU!? Evo šta će da radi Ana Bekuta ako korona potraje, čak je pitala i Mariju za savet!