Home Zdravlje AKO VOLITE DA ŽDERETE NOĆU, IMAMO REŠENJE ZA VAS: Ove namirnice možete...

AKO VOLITE DA ŽDERETE NOĆU, IMAMO REŠENJE ZA VAS: Ove namirnice možete da cepate kao ludi, A DA SE NE UGOJITE!

34
0

AKO VOLITE DA ŽDERETE NOĆU, IMAMO REŠENJE ZA VAS: Ove namirnice možete da cepate kao ludi, A DA SE NE UGOJITE!

U svakom slučaju, nema potrebe da se odričeš sitnih zadovoljstava, naročito ako su zapravo zdravi. Ove grickalice, možeš da jedeš i uveče, bez bojazni da ćeš pokvariti liniju:

Krekeri i nemastan sir:

Znamo da je teško suzdržati se na nekoliko zalogaja, ali ako uzmeš do 5 krekera i komad nemasnog sira, a potom i čašu limunade, to će biti sasvim dovoljno da te zasiti, a o kalorijama ne treba da brineš, jer sigurno ne prelaze preporučenih 200 (koliko se savjetuje za kasnije obroke).

Kokice:

Same po sebi, kokice nisu mnogo kalorične, već ih ljudi prelivaju raznim dodacima, previše stavljaju soli i tome slično, pa ono što bi trebalo da bude takoreći posno, postane izvor gojenja. Dakle, slobodno napravi činiju kokica, ali ne pretjeruj sa dodacima.

Zapečeno povrće:

Znamo da si sada najvjerovatnije prevrnula očima, ali ovo će ti sigurno biti jedna od omiljenih noćnih grickalica. Potrebno je samo da isjeckaš na štapiće šargarepu, kelerabu i drugo povrće koje imaš u kući. Stavi ga na pek papir, prelij sa malo ulja i po želji pospi susamom. Zapeci u rerni i uživaj u najljepšim, zdravim grickalicama. (Espreso.rs/Novi.ba)

Previous articleSVI SHVATATE OVE BOLOVE NAIVNO, A MOGU BITI KOBNI: Telo vam šalje OZBILJNO UPOZORENJE, momentalno TRK KOD LEKARA!
Next article“TRAJALO JE 3 SATA”, OGLASILA SE ŽENA OD SULTANA – SVE OTKRILA O DEČKU: Evo šta joj je uradio, SKANDAL NA ESTRADI…