3.000 EURA MJESEČNO TREBA MIROSLAVU ILIĆU, a čekajte da čujete šta kažu Marija Šerifović i Ana BEKUTA: PALI OŠTRI KOMENTARI SINOĆ U EMISIJI!

Showbizz

3.000 EURA MJESEČNO TREBA MIROSLAVU ILIĆU, a čekajte da čujete šta kažu Marija Šerifović i Ana BEKUTA: PALI OŠTRI KOMENTARI SINOĆ U EMISIJI!

Gosti emisije Amidži šou upitani su da prokomentarišu izjavu Miroslava Ilića da mu je mjesečno za život dovoljno 3.000 eura.

– Meni na kćerku ode 2.000, a meni to što ostane. Ja stajem u tih 1.000. Malo sadim, kuham… (smijeh) – rekla je Kaja.

– Ako pitaš mene, dovoljno je i manje. Ako pitaš moju ženu, mnogo više. Tako da, nema kraja, ovo što priča Kaja nije istina – rekao je Nikola Lazetić.

– Ti imaš restoran, druže, imaš šta da jedeš – kazao mu je Amidžić.

– To jeste… – rekao je Lazetić.

– Neka živi neko i od hiljadu, pet, tri… Mene to stvarno ne zanima, ne ulazim u to od koliko ko para živi. Ja mu želim da živi mjesečno od pet, deset, 17 hiljada neka troši! – kazala je Bekuta.

Marija Šerifović nije prokomentarisala Ilićeve izjave.

Šta je Miroslav rekao

– Ne volim ja da se hvalim tim stvarima. Uvijek sam prezirao priče o avionima, kamionima, jahtama i tim takvim stvarima. Normalno je da ćeš imati ako to voliš, radiš i zaradiš. Smatram da niko ne treba da ulazi u tuđe imovinsko stanje – kazao je Miroslav i nastavio:

– Za sve ove godine jesam radio i zaradio. Koliko god da nam daš, uvijek nam je malo. Za moje potrebe dovoljno je oko 3.000 eura mjesečno i da ne misliš na zimu. Dok platiš ovo, platiš ono, kupiš ovo, kupiš ono, ostane ti za pristojan život – rekao je pjevač za Nova.rs. novi.ba