ŠOK! UGOJILA SE TOKOM PANDEMIJE DA JE VIŠE NIKO NE MOŽE PREPOZNATI! Pokazala stomačić i strije, a onda dobila PRETNJE smrću!

Region

ŠOK! UGOJILA SE TOKOM PANDEMIJE DA JE VIŠE NIKO NE MOŽE PREPOZNATI! Pokazala stomačić i strije, a onda dobila PRETNJE smrću!

Tokom pandemije mnogi nisu mogli da vežbati kao i inače, a jedna od njih je i Kloji Ksandrija, koja je svojim videom htela svima da pokaže da je normalno udebljati se tokom ovih izazovnih vremena i da se zbog toga ne treba stediti.

Objavila je video na društvenoj mreži Tiktok, koji je već pogledalo nekoliko miliona ljudi, i pokazala kako se udebljala tokom pandemije. Otkrila je i da se pre borila sa poremećajem u ishani, ali da je sada mnogo zdravija.

Njena poruka dotakla je mnoge i većina ju je pohvalila hrabrosti, ali bilo je i onih koji su je vređali zbog debljine, a i onih puno gorih.

– Dobila sam brojne pretnje smrću jer sam objavila video a uz to i mnogo negativnih komentara na moj i račun moje porodice. Ugasila sam komentare na svom videu. Želim da se zahvalim svima koji ste mi pružili toliko podrške i ljubavi i želim da vam kažem da ću nastaviti da se borim – napisala je.

U svom videu je pokazala kako izgleda danas i kako je izgledala pre šest meseci.

– Možda ste i vi nabacili nekoliko dodatnih kilograma tokom karantina. Samo se setite da se ne osuđujete. U nekim trenucima, hrana je bila jedino što mi je pružalo utehu. Uz isprobavanje novih recepata lakše sam se nosila s teškim vremenima – rekla je.

Pokazala je i svoje strije te je rekla da je normalno da ih ljudi imaju te je ohrabrila druge da na svoja tela gledaju kao na snažan alat koji ih je podržavao tokom ove godine.

– Pomislila sam ako pokažem drugima da sam punija i samopouzdana, da ću i druge podstaknuti da se tako osećaju pa da prestanu dopuštati drugima da utiču na to kako misle sami o sebi. Umesto da se kontrišete na broj na vagi, fokusirajte se na to što je sve vaše telo uspelo da napravi za vas i kako vas i dalje nosi kroz život – zaključila je. kuririr.rs/metro.co,uk