Home Region SRAMOTA! NAJGORA, ALI NAJGORA UVREDA IKADA NA ĐOKOVIĆEV RAČUN: Dejli Mejl ga...

SRAMOTA! NAJGORA, ALI NAJGORA UVREDA IKADA NA ĐOKOVIĆEV RAČUN: Dejli Mejl ga proglasio IDIOTOM godine!

86
0

SRAMOTA! NAJGORA, ALI NAJGORA UVREDA IKADA NA ĐOKOVIĆEV RAČUN: Dejli Mejl ga proglasio IDIOTOM godine!

Novak Đoković i britanska sportska javnost nekako ne idu “ruku pod ruku” već godinama, ali sada su na Ostrvu stvarno preterali. Kako drugačije nego skandalom i opisati kada najveći medij u Engleskoj nazove najboljeg tenisera današnjice – idiotom? Tačnije “koviditom”.

A upravo to je uradio “Dejli mejl”, najtiražniji britanski tabloid, koji je rešio da svoje tradicionalne “alternativne sportske nagrade” na kraju godine – upotpuni jednom novom, posvećenom pandemijskoj 2020. Ta nagrada, “Kovidiot godine” – dodeljena je od strane uredništva pomenutog tabloida našem asu.

Evo i kako glasi njihovo objašnjenje za ovakvu odluku:

“Postojalo je nekoliko kandidata za našu najveću nagradu, ‘Kovidiot godine’. Uostalom, svake nedelje se dešavalo da neke sportske zvezde krše pravila o izolaciji zbog korona virusa, a predvodili su ih engleski fudbaleri, uključujući Fila Fodena, Mejsona Grinvuda, Džeka Griliša, Kajla Vokera i Hadsona Odoija. Ipak, nagrada ide u ruke teniske zvezde, svetskog broja jedan, nikog drugog do – Novaka Đokovića.

Samo Đoković, čovek koji izaziva deobe (?!), može da zakuca lopticu u sudijino lice, da bude izbačen sa US Opena, a da uspe da mu takvi događaji ne budu ni blizu njegovog najkontroverznijeg poteza godine. A to je kada je Srbin organizovao Adrija turneju na Balkanu, tokom opšte korona-izolacije u junu, zbog čega je dospeo na prvo mesto Kovidiot rang liste.

Nije tamo bilo ‘socijalne distance’ u publici, uz to su se pojavili i snimci žurki na kojima su teniseri uživali u čarima noćnih klubova, pa je onda retko koga i iznenadilo što je drugi od četiri zakazana turnira otkazan kada je Kovid pokosio takmičare, uključujući Novaka, čija se i supruga Jelena inficirala. Srećom, svi ti ljudi koji su tamo inficirani uspeli su da se oporave, a Novak Đoković je zbog cele situacije ipak osvojio ‘trofej'”, navodi se u tekstu “Dejli mejla”. (Espreso.rs/Blic)

Previous articleU OVOJ EVROPSKOJ ZEMLJI JE VIŠE OD POLA MILIONA ZARAŽENI: Biće još GORE posle PRAZNIKA!
Next article(VIDEO) Iskrena ljubav ili poslovni aranžman: Ovo je prava istina o braku Donalda i Melanije Tramp!