Prelijepa je: Nataša Bekvalac odiše elegancijom! Pjevačica se pojavila u emisiji, a njen stajling nema ko nije primijetio! (Foto)

Showbizz

Prelijepa je: Nataša Bekvalac odiše elegancijom! Pjevačica se pojavila u emisiji, a njen stajling nema ko nije primijetio! (Foto)

Pjevačica Nataša Bekvalac vodi računa o svom izgledu. Sada se pjevačica pojavila u emisiji, a njen stajling nema ko nije primijetio. Naime, Nataša je bila gost u emisiji “Hit tvit”, a njena izazovna a potpuno svedena odjevna kombinacija svima je zapala za oko.

Za ovu priliku Nataša je odabrala duboke i elegantne pantalone i svilenu košulju koja je u gotovo identičnoj bordo boji kao i potpetice.

“Izadji iz svoje zone komfora”, napisala je ona.

Podsjetimo, Nataša Bekvalac, koja iza sebe ima tri braka, nedavno je priznala da je već dvijje i po godine sama i da, iako ne bježi od nove ljubavi, smatra da mora još vremena da prođe da bi bila spremna ponovo da voli nekog muškarca.

“Kada ulazite iz veze u vezu, kao što sam ulazila ja, energija iz prethodnog odnosa je i dalje tu. I sve se to vuče jedno za drugim. Zato sam sada sebi dala vreme, napravila sam pauzu. Odlučila sam da pročistim svoju energiju, život, misli. Ovakva ću biti bolja svojoj djeci, nekom novom muškarcu ako ikada uđe u moj život, ali i samoj sebi”, rekla je Nataša za “Informer”. kurir.rs