Home Magazin Showbizz NIKO KAO MAJKA: Tanja Savić bori se sa mužem koji joj je...

NIKO KAO MAJKA: Tanja Savić bori se sa mužem koji joj je odveo SINOVE, a sad poslala SRCEPARAJUĆU poruku! (FOTO)

81
0

NIKO KAO MAJKA: Tanja Savić bori se sa mužem koji joj je odveo SINOVE, a sad poslala SRCEPARAJUĆU poruku! (FOTO)

Tanja Savić priznala je da je u agoniji otkako je prema njenim rečima njen muž Dušan Jovančević u Australiju odveo sinove. Pevačica je svoj slučaj iznela u javnosti, a mnoge koleginice su je podržale u borbi. Sada je Tanja na društvenim mrežama podelila srceparajuću poruku.

“Još u stomaku te majka zavoli. I voli dok diše. I nekako sigurna sam da svako ima svoju ljubav za tebe, ali niko kao majka. Nikad niko kao majka”, glasi poruka kojoj je pevačica rastužila verne pratioce.

Pričalo se i da se Tanja pomirila sa mužem zarad “mira u porodici”, ali je ona to demantovala.

“Ljubim vas sve. Čuvajte se. Smejte se i kada vam je najteže. Tako ja funkcionišem ovih dana i svo ovo vreme dok sam bez dece. Kada ne možete ništa da promenite, morate da ostanete jaki i motivisani da će sve ovo jednom proći. Sve dok ima nade u meni, imam za sta da se borim. Samo jako! Želim vam lep ostatak dana”, napisala je Tanja nedavno na Instagramu. Kurir.rs/K.Đ.

Previous articleJANINOG MUŽA MALO KO ZNA: Zajedno su 23 godine, a čim ju je sreo rekao da će biti NJEGOVA ILI NIČIJA! Pevačica je tad bila U VEZI!
Next articleNajnovije informacije o zdravstvenom stanju predsjedavajućeg Predsjedništva BiH: Milorad Dodik ima obostranu upalu pluća, osjeća se dobro…