Dr Gordić preminula od korone: Ove riječi je izustila 3 dana prije nego se razboljela!

Region

Dr Gordić preminula od korone: Ove riječi je izustila 3 dana prije nego se razboljela!

Pulmolog iz Kraljeva dr Danijela Gordić (47) preminula je sinoć od posledica korona virusa, objavile su njene kolege na društvenim mrežama. Kako su naznačili u posljednjem pozdravu dragoj koleginici, riječ je o majci troje maloljetne djece, supruzi, velikom profesionalcu, pobožnoj osobi, širokog osmeha po kom će je pamtiti.

– Noćas je u Beogradu posle kraće bolesti preminula dr Danijela Gordić, specijalista interne medicine i subspecijalista pulmologije, zaposlena u OB “Studenica”. Dr Gordić je rođena 04. 02. 1973. godine u Skoplju. Osnovnu školu i Gimnaziju završila je u Kraljevu, a Medicinski fakultet u Beogradu. Od 2000. godine je zaposlena u Zdravstvenom centru “Studenica”. Tokom radnog veka neprekidno se usavršavala – magistrirala je 2004. godine, specijalizaciju iz interne medicine završila 2006, a užu specijalizaciju iz pulmologije 2017. godine.

Uz razoružavajuće topao, gotovo dječji osmijeh, obraćala se svakom pacijentu sa posebnom pažnjom. U razgovoru ljubazna, beskrajno strpljiva, u poslu pedantna, precizna, odgovorna, požrtvovana. Za sve je imala vremena, snage i strpljenja. A onda nas jedne decembarske noći tiho, onako kako odlaze anđeli, zauvijek napustila.

Informaciju o spomenutoj kraćoj bolesti, dopunili su iz Sindikata lekara i farmaceuta Srbije naznačivši da je rokeč o koleginici preminuloj od posljedica kovida 19.

Jedan od kolega na Fejsbuku se prisetio i posljednjeg razgovora sa koleginicom Gordić.

– Vlado, ne mogu više, umorna sam. To mi odzvanja u ušima – navodi šta mu je rekla samo tri dana prije nego što se razboljela.

– Noćas je preminula mag. sci Dr Danijela Gordić, pulmog iz Kraljeva u 48 godini života. Iz crvene Kovid zone, sa prve linije. Troje male djece ostaju bez majke. Divna mlada doktorka sa blagim osmehom večitog deteta otišla je medju anđele – stoji u još jednom jednako potresnom oproštaju na društvenim mrežama. (Telegraf.rs)