(VIDEO) TAJNO SNIMALI NESTOROVIĆA, EVO KOJI LUKSUZNI AUTO VOZI: Bijesna mašina, EVO KAKO ŽIVI kontroverzni doktor Branimir Nestorović!

Region

(VIDEO) TAJNO SNIMALI NESTOROVIĆA, EVO KOJI LUKSUZNI AUTO VOZI: Bijesna mašina, EVO KAKO ŽIVI kontroverzni doktor Branimir Nestorović!

Pulmolog Branimir Nestorović dospeo je u centar pažnje tokom proteklih mjeseci, otkako se Srbija suočila sa pandemijom korona virusa.

Kao član kriznog štaba za borbu protiv virusa, izazvao je brojne reakcije svojim kontroverznim izjavama, koje su se u nekim trenucima kosile sa onim što su govorile njegove kolege iz kriznog štaba. Višestruko se ponavlja njegova izjava da ne treba da se plašimo “najsmešnijeg virusa”, članica kriznog štaba i današnja ministarka zdravlja, dr Darija Kisić Tepavčević jednom prilikom je izjavila da bi Nestorović bio idealan ministar za optimizam, i da se u tome kije razlog za njegove kontroverzne izjave.

Kako god bilo, Nestorović nikoga nije ostavio ravnodušnim – ni one koji su podržavali njegove poglede na situaciju, kao ni one koji su ga osuđivali.

Velika pažnja koju je privukao naposletku je dovela i do toga da Nestorović bude na meti autora emisije “Paparazzo lov”. Oni su ga pratili nakon jednog gostovanja na televiziji, snimili ga tokom vožnje kroz Beograd, sve do njegovog domaćinstva u Obrenovcu.

Tom prilikom, gledoci su mogli vidjeti dio svakodnevice penzionisanog Nestorovića, a između ostalog i činjenicu da on vozi “mazdu cx 5”. Riječ je o moćnom SUV vozilu, za kojim se mnogi okreću na ulici i koje karakteriše sjajan izgleda, luksuzni dizajn, ali i bezbjednosti i vrhunski kvalitet izrade. novi.ba