(VIDEO) MIŠEL GVOZDENOVIĆ OTKRIO SVE O ODNOSU SA POKOJNIM ŠABANOM I HASANOM DUDIĆEM: Progovorio o odnosima sa njihovim porodicama!

Showbizz

(VIDEO) MIŠEL GVOZDENOVIĆ OTKRIO SVE O ODNOSU SA POKOJNIM ŠABANOM I HASANOM DUDIĆEM: Progovorio o odnosima sa njihovim porodicama!

Mišel Gvozdenović u razgovoru sa Milanom Jankovićem Čorbom otkrio je detalje odnosa sa familijom, legendama narodne muzike, Šabanom Šaulićem i Hasanom Dudićem.

– Šaban, Hasan Dudić i moj deda, od tri rođene sestre deca. Hasan ima sa Zlatom Petrović sina, Mikija – govorio je Mišel.

– Šabanovu majku ja pamtim, kad smo dolazili u Šabac. Ja sam živeo u Holandiji, sa tom familijom nismo bili prisni. Šaban ima dve ćerke, Ildu, Sanelu i sina Mihajla. Njegova majka je bila duša – govorio je Mišel.

Podsetimo, Šaban Šaulić poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, 17. februara 2019, a sahranjen je 22. tog meseca uz svoju pesmu “Ne plači, dušo” koju su na harmonikama odsvirali Aleksandar Sofronijević, Miša Mijatović, Mirko Kodić, Zoran Jovanović i Borko Radivojević.

Samo tri dana pre nego što se desila tragedija, Šaulić se žalio se kako se umorio od putovanja u svom poslednjem TV gostovanju. Na večni počinak pored porodice ispratilo ga je oko 7.000 ljudi. Kratak, ali tužan govor održao je Šaulićev sin Mihajlo, koji se u ime porodice oprostio od oca.

“Hvala što ste došli da ispratite našeg oca, muža, dedu, prijatelja i kuma. Dokle god je njegove muzike, on će živeti s nama. Vi ste proveli više vremena s njim, možda ste ga bolje i znali. Moj otac danas nije otišao, dok je god njegove muzike, on će živeti s nama. Neka mu je večna slava”, rekao je tada Mihajlo. kurir.rs