“PROBUDIO SE IZ ANESTEZIJE, POSLE 20 MINUTA MU JE POZLILO” Darko Lazić o TUŽBI koju sprema za LEKARA!

Showbizz

“PROBUDIO SE IZ ANESTEZIJE, POSLE 20 MINUTA MU JE POZLILO” Darko Lazić o TUŽBI koju sprema za LEKARA!

Naš popularni pevač Darko Lazić nedavno je doživeo veliku porodičnu tragediju, kada mu je nakon komplikacija uzrokovanim operacijom smanjenja želuca preminuo otac Milan Lazić.

Darko se danas prvi put uključio uživo u emisiju “Premijera – Vikend specijal” te je otkrio kako se oseća i kako porodica Lazić podnosi ove najteže trenutke. On je objasnio da neće tužiti lekare koji su operisali njegovog oca, kako se pisalo.

– On je otišao na operaciju zdrav. Operacija je prošla uspešno, bez komplikacija, probudio se iz anestezije, ali mu je posle 20 minuta pozlilo. Stalo mu je srce, reanimirali su ga. Pao je u komu i više se nije probudio, nažalost. Nemam šta da podnosim krivičnu prijavu protiv lekara, ne mogu oca vratiti. Niko nije kriv. On je sam potpisao da ide na operaciju na svoju odgovornost. Ne daj Bože nikome, ali tako je moralo da bude – rekao je on i dodao:

– Hvala mojim kolegama koji su bili uz mene i koji su i dalje uz mene. Marina je tu uz mene. Moj rođeni brat mi je najveća podrška iako je i njemu bilo teško. Sad ja njega moram da tešim. Loreni nismo još saopštili, sve je stresno, reći ću joj, ona to mora saznati, ali kad prođe neko vreme. Malo sam i zbunjen, ne mogu da pričam – rekao je Darko. srbijadanas.com