Home Zdravlje Preporučuju doktori širom svijeta: Najbolji prirodni lijek koji će očistiti vaše srce...

Preporučuju doktori širom svijeta: Najbolji prirodni lijek koji će očistiti vaše srce i pomoći vam da izbacite višak tečnosti!

39
0

Preporučuju doktori širom svijeta: Najbolji prirodni lijek koji će očistiti vaše srce i pomoći vam da izbacite višak tečnosti!

Na početku ovog članka, morate znati da doktori iz cijelog svijeta preporučuju i čak propisuju ovaj prirodni lijek kao lijek za različite bolesti. Rezultati će sigurno doći, samo treba slijediti ove upute i pripremiti lijek pravilno.

Potrebni sastojci:

– 150 g datula
– 150 g suhih šljiva
– 5 šoljica kipuće vode

Priprema:

Kako bi pripremili ovaj lijek treba da isiječete datule i šljive u male komadiće. Onda morate da ih dodate u ključalu vodu i kuhate dok masa ne postane gusta. Najbolji dio je da ovaj lijek mogu konzumirati ljudi svih uzrasta. Trebalo bi da konzumirate ovaj lijek u jutarnjim satima, zajedno sa doručkom u šolji jogurta, zdjeli žitarica ili na mnoge druge načine. zdravljeipriroda.com

 

Previous article(VIDEO) ZOLA SE SUOČIO S MARIJOM KULIĆ! NIKAD ŽEŠĆI PREMA NESUĐENOJ TAŠTI: Biće onako kako ja KAŽEM! Zvaće me imenom i prezimenom!
Next articleOGLASIO SE DOKTOR KON, EVO ŠTA JE REKAO O POLICIJSKOM ČASU: “Predlagali smo…”