Home Region OVAJ JEDAN SIMPTOM UKAZUJE NA KORONU KOLIKO I SAMA GLAVOBOLJA: Za ovo...

OVAJ JEDAN SIMPTOM UKAZUJE NA KORONU KOLIKO I SAMA GLAVOBOLJA: Za ovo još nismo čuli!

171
0

OVAJ JEDAN SIMPTOM UKAZUJE NA KORONU KOLIKO I SAMA GLAVOBOLJA: Za ovo još nismo čuli!

Nebojša Lađević, anesteziolog i direktor Centra za anesteziologoju i reanimatologiju KCS kaže da postoje i drugi simptomi, pored onih koji se najčešće spominju, a koji jednako ukazuju da je reč o infekciji opasnim virusom.

U poslednje vreme se napominje da je bol u leđima, nakon gubitka čula mirisa, jedan od najčešćih signala zaraze korona virusom, ali dr Nebojša Lađević, anesteziolog i doktor, direktor Centra za anesteziologoju i reanimatologiju KCS kaže da postoje i drugi simptomi koji jednako ukazuju da je reč o infekciji opasnim virusom.

Da li je samo reč o bolu u leđima ili se javlja i na drugim mestima?

– Ne kažem da ne može da bude, ali bol u leđima nije specifičan simptom korone. Postoji i glavobolja, ‘punoća’ u glavi, nosu, pritisak u sinusima, nesanica. Sve su to predzanci da će se nešto desiti, čak i kada nema temperature. Ne može da se kaže da su karakteristični, bol u leđima je jedan od najrasprostranjenijih bolova, onda bi svako pomislio da ima koronu. Treba pratiti opšte stanje, gubitak čula ukusa mirisa, bol u leđima – kaže doktor.

Metalni ukus u ustima se u poslednje vreme spominje kao jedan od češćih simptoma, a da li ima istine u tome, dr Lađević kaže:

– Da, može biti jedan od simptoma, apsolutno… – dadao je. (Espreso.rs)

Previous articleCRVENI ALARM SE UPALIO, NOVI SOJ 70 POSTO OPASNIJI OD STAROG! Neki ljudi ga već IMAJU I ŠIRE DALJE!
Next article(VIDEO) MIŠEL GVOZDENOVIĆ OTKRIO SVE O ODNOSU SA POKOJNIM ŠABANOM I HASANOM DUDIĆEM: Progovorio o odnosima sa njihovim porodicama!