Home Magazin Showbizz Dušan joj je ponovo zabranio da se čuje sa djecom! Komšinica Tanje...

Dušan joj je ponovo zabranio da se čuje sa djecom! Komšinica Tanje Savić otvorila dušu: Danima je plakala, niko njenu muku ne zna!

74
0

Dušan joj je ponovo zabranio da se čuje sa djecom! Komšinica Tanje Savić otvorila dušu: Danima je plakala, niko njenu muku ne zna!

Tanja Savić i njen suprugu Dušan Jovančević su glavna tema ovih dana u svim medijima, budući da je u jednom intervjuu pjevačica ispričala da su se pomirili, što je i on sam potvrdio, nakon čega je folkerka istakla da ništa od svega toga nije istina.

“Tanja je tu, kod svojih, viđamo je, kako da ne. Ma, ovo što joj se dešava je strašno, otac i majka se boje, ona se dobro držala, ali koliko god da si jak, ove situacije koje joj priređuje Dušan su strašne. Njoj je sve teže bez djece, a izlaza nema. Istina je da je ona spustila loptu sa Dušanom da bi joj on dao da se čuje sa dječicom, a onda on to iskoristi, proširi priču da su se pomirili i nastane haos”, ispričala je jedna komšinica Savićeve iz Radinca za “Star”.

“Ne znam šta će i kako će. Danima je plakala, a on joj je opet zabranio da se čuje sa djecom. Koliko znam, ona je trebalo da ide u Australiju da sa advokaticom sredi sve to vezano za djecu, ali sada zbog korone ne može da ide, a i nemaju oni toliko para za taj put. Ona ne radi sad, a, koliko znam, Dušan je njenu ušteđevinu odnio sa sobom.”

” Tanja stalno plače, sanja kako se igra sa djecom, niko njenu muku ne zna. Njeni Dušana ne vole, znali su kako će sve ispati, a on je nju odveo od njih i znao je da će moći kako god hoće sa njom, e, sad je njemu problem jer su oni sa njom pa ne može na nju da utiče. Mnogo se napatila “, dodala je komšinica.

“Kada bi uspjela da vrati djecu, sve bi bilo mnogo lakše. Znam da je ne ostavljaju samu, da ne bude sama sa svojim mislima, a sve je dodatno teže jer ne radi.” ekskluziva.ba/star

Previous articleUgojila sam se 7 kg, otiče mi lice: Aleksandra Mladenović ne da reći da je radila estetske korekcije, objasnila u čemu je problem!
Next articleMARINA SE OGLASILA NAKON SMRTI DARKOVOG OCA, OTKRILA ŠTA JE JEDINO VAŽNO U ŽIVOTU: Sve objavila na Instagramu…