Danas zarađuje BRDO NOVCA, ali jedan detalj iz djetinjstva je rastužio mnoge: “Otac je PRODAVAO KOKICE da bi prehranio porodicu”

Showbizz

Danas zarađuje BRDO NOVCA, ali jedan detalj iz djetinjstva je rastužio mnoge: “Otac je PRODAVAO KOKICE da bi prehranio porodicu”

Sloba Radanović snimio je novu pjesmu i iznenadio mnoge kada je istakao kako postoje autobiografski dijelovi u spotu. Jedna od scena je gdje glumac, koji je u ulozi njegovog oca, prodaje kokice.

Ovaj detalj je mnoge rastužio, jer je Sloba jedan od pjevača koji danas zarađuje mnogo, dok su za vrijeme njegovog djetinjstva roditelji morali da se pomuče. On im je i više nego zahvalan što su ga izveli na pravi put, a to je i sam isticao u nekoliko intervjua.

Pjevač je ostao bez oca posljednjeg dana 2019. godine.

– Negdje smo očekivali, ali ja sam mislio da to neće da se dogodi tako brzo, stalno se moliš Bogu da bude bolje. Eto baš na taj dan se to dogodilo. Ja sam bio negdje spreman na to, ali kad se desi to je veliki šok. Kada se to dogodilo, kada sam krenuo na nastup, ja sam imao osjećaj da sam izgubio glas. Taj prvi i drugi dan su mi od šoka prošli lakše, nego treći i četvrti. Mnogo mi je bilo teško tog četvrtog januara, mislio sam da neću moći da pjevam – rekao je tada Sloba,prenosi Srbijadanas.

Te večeri Sloba je, za doček Nove godine, imao zakazan nastup, koji je kao pravi profesionalac odradio.Kako je rekao, vlasnici klubova bili su uz njega.

I vlasnici klubova bili uz mene, znaju kakva je to situacija, rekli su mi da pjevam koliko mogu, rekli su mi: “Pevaj pet minuta, pola sata, koliko možeš, ako ne možeš ne moraš ni da pjevaš” – rekao je. novi.ba

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli S L O B A (@slobaradanovic)