Home Magazin Showbizz ŽENA OD SULTANA DOBILA BATINE ZBOG PARTNEROVE LJUBOMORE: Smetalo mu što joj...

ŽENA OD SULTANA DOBILA BATINE ZBOG PARTNEROVE LJUBOMORE: Smetalo mu što joj fanovi šalju poruke i poklone!

79
0

ŽENA OD SULTANA DOBILA BATINE ZBOG PARTNEROVE LJUBOMORE: Smetalo mu što joj fanovi šalju poruke i poklone!

Tijana Milentijević, poznata po pesmi “Žena od sultana”, pretrpela je nasilje od dečka M. K., kako saznajemo, zbog njegove ljubomore. Njen partner, s kojim je bila godinu dana, a kojeg je prijavila policiji, nasrnuo je fizički na nju nakon što ju je napao da joj se fanovi udvaraju preko društvenih mreža i šalju joj poklone. Prebacivao joj je, saznajemo od jednog njenog prijatelja, da se s nekima i viđa njemu iza leđa, a sporan je bio i pevačicin poslovni put na koji je trebalo da ode bez njega.

Iako ga je ubeđivala da nema razloga za ljubomoru, M. K. je, kaže nam jedna Tijanina drugarica, navodno ošamario pevačicu, uvrtao joj ruku, a onda je odvukao do tuš-kabine, gde ju je polivao hladnom vodom.

Uplašena pevačica je nekako uspela da pobegne iz stana, a onda je naletela na svog oca, koji je svojim poslom došao iz Kragujevca, dok je M. K. ostao u stanu, u kom ga je i zatekla policija koju je Tijana pozvala.

Njen otac bio je besan kada je video uplakanu i isprebijanu ćerku i želeo je da se obračuna s njenim sada već bivšim dečkom, ali je ipak ostao miran, jer je policija radila svoj posao. I Tijanini prijatelji su ga molili da ne čini situaciju još gorom.

U pratnji svog oca Tijana je otišla u Urgentni centar na pregled, a kako saznajemo od pevačicinih prijatelja, M. K. je dobio zabranu prilaska od 30 dana.

Mi smo juče posetili zgradu u kojoj se dogodio incident, ali Tijana nije želela da otvori vrata. Ona se oglasila saopštenjem, koje je uputila medijima preko producentske kuće “Šaran koncept”. – Tačno je da sam doživela psihičko i fizičko nasilje. Uradila sam ono što sam smatrala da je najbolje za mene. Hvala vam svima na razumevanju i na podršci. Nadam se da razumete u kakvom se stanju nalazim i da se više neću oglašavati na ovu temu. Ovoga puta javno apelujem na sve devojke da ne trpe nikakvo nasilje – pisalo je u saopštenju. Inače, ovo nije prvi put da su njih dvoje imali okršaj. Pevačica je vezu raskidala i ranije zbog ljubomore svog dečka, ali mu se na kraju uvek vraćala. Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa M. K., ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke, ali je u policiji dao sramnu izjavu da je Tijanu samo malo udario. Ljiljana Stanišić Kurir.rs/ Ljiljana Stanišić/ Foto: Kurir, Instagram

 

Previous articleDŽEJ I SINAN SU BILI KAO BRAĆA, BANČILI SU DO JUTRA! A sada je isplivala njihova fotka iz srećnih dana: Zagrljeni i nasmejani…
Next articleDRAMA U AVIONU: Putnik usred leta umro OD KORONAVIRUSA!