Viki se uključila uživo, pa progovorila O SIMOPTOMIMA koronavirusa: “Sve me je lomilo, mišići su me boljeli”

Showbizz

Viki se uključila uživo, pa progovorila O SIMOPTOMIMA koronavirusa: “Sve me je lomilo, mišići su me boljeli”

Viki Miljković danas slavi Svetog Nikolu, dok je juče napunila 46. godina, pa je otkrila kako ove godine proslavlja s obzirom da vlada korona virus. Pjevačica je detaljno opisala kako je sama pravila kolač, pa i kako slavi Nikoljdan.

“Kod nas se do 12 časova upali svijeća, poslužimo se žitom, kolač je spreman. Sama sam spremala, najvažnije mi je da ga sama napravim. Iskreno i od srca. Ručak nam počinje od dva, posnu slavu slavimo, generalno postimo, to je jedino što je normlano. Biće svega što je Bog dao”, pričala je Viki.

Voditelj i gledaoci su tražili da im pevačica pokaže slavski kolač, ali Viki je istakla da nije spremna trpeza još, te da joj je nezgodno da tako pokaže.

“Drage volje, ali još uvijek nisam postavila kako treba, nezgodno mi je da pokazujem”, pričala je Viki u “Jutru” na Prvoj televiziji.

Pjevačica je bila zaražena koronom, a sada se ona, njen sin i suprug osjećaju dobro, iako priznaje da ne znaju gdje su se zarazili.

“Svo troje smo bili zaraženi. Mi smo se baš pridržavali mjera, nigdje nismo išli bez maske, nismo imali kontakte, ali možda se u prolazu desilo, u liftu, prodavnici… Tu sam morala da idem kako bismo se prehranili. Imali smo sreću da su simptomi bili blagi. Kod Tašketa je bilo najteže, ja sam dva sata imala temperaturu. Sve me je lomilo, mišići su me boljeli”, pričala je Miljkovićeva.

Sinoć su joj priredili iznenađenje suprug i brat, te je kratko i prokomentarisala kako se to desilo.

“Nešto sam ih naljutila, brata i Tašketa. Spremala sam i niko mi nije pomagao, i onda je Taške je uzeo harmoniku i počeo da peva”, zaključila je pjevačica. novi.ba